| Monstrul a întrebat:

PLEASE HELP. DAU FUNDITA!
Am o colega cu care ma inteleg foarte bine in pauze sta la mine in brate. ma tot prinde de fund etclaughing De cateva zile am fost la ziua ei, ne distram si mai spre final m-a asez in pat cu cateva fete, ea vine se pune langa mine, si ne invelim de tot, le spune celorlalti sa puna ceva piesa mai romantica, eu prind tupeu si o iau in brate ea isi aseaza mana peste a mea ...trece vreo jumate de ora, ne ridicam si ea se pune la mine in brate. dupa ce plec ii trimit un sms spunandu-i ca cineva mi-a spus ca m-a place si ea a raspuns ca sigur nu ma place. e posibil sa ma placa?

3 răspunsuri:
| smile a răspuns:

Buna! poate te place dar a fost de vine timiditatea ca ti-a raspuns negativ. vorbeste cu ea fata in fata si intreab-o verifica-i comportamentul si vezi cum se manifesta iti poti sa seama din comportamentul ei daca te place.succes.fundita?happy

| Byencutzz a răspuns:

Nuulaughing)rolling on the floor doamne astea cu luatul de mana sau ceva de genu este ceva normal intre fete iar probabil ca fata stia cine e baiatul respectiv si ca isi bate joc de fete si ti-a spus asta pentru binele tau
incearca sa gandesti pozitiv nu negativ
happy
probabil tine la tine este normal daca sunteti prietene happy si eu tin f mult la prietenele mele ne pupam etc dar asta nu ins ca suntem atrase una de cealalta happy

| Beiibby a răspuns:

Buna...
Mai din cate ai spus eu una sunt sigura ca te place.doar ca probabil nu vrea sa para genul d fata care se lasa din prima happy
Adica daca nu te-ar place nu vad dc ar face toate gesturile alea funnybatting eyelashes
Sper ca te-am ajutat si daca si u o placi bafta in a o cucerihee hee
Take care!