Nu stiu ce sa zic. Ti. a demonstrat ca te place?! Cum? sarutandu. te de cateva ori? Sincer dupa parerea mea nu cred ca te place.In primul' rand daca te placea nu il interesa daca afla lumea de relatia voastra. In al doilea rand iti dau un sfat.nu te duce la el acasa.Mai ales la varsta ta. el are 16.la ce crezi ca se gandesc baietii de varsta lui? La sex. Asa ca ai grija Bafta >
Deabia au fetele de 14 ani iubiti! Da mai ales u la 12 ani cu unu de 16 ani! Eu zic sa mai astepti!
Pfff! logic! mai ales daca pui pe cineva sa il intrebe pe ocolite; Bah, cutare e de treaba. Uh ce crezi? Ca mie mi s-a parut chiar d gashk fata. Yo nici nu stiu daca ma place. Ma ignora mereu. Da deh... eu il plac pe el
Mai deci. daca intr-adevar tine la tine. poti sa te vezi la el. dar ai grija la ce evenimte se pot intampla...neplacute pentru amandoi. dragostea nu are bariere.va puteti iubi.astept sa imi scrii. detalii o zi buna
Asteapta pana la 14-15 ani.si tu.si pe urma... o relatie.ca asa e bataie de joc pentru amandoi. o zi buna
beausingurlamasamea întreabă: