Răspunsul tău aici ...Mergi pe plaja si din atatea fete ce sunt la plaja, poate gasesti una pentruo noapte.
Foarte simplu, le alegi cu cap. Adică încearcă sa te îmbraci ok (dacă ai six Pack-ul poți sa te dezbraci de tot)
Fără dume cu "vrei sa-ți pun chiloții la uscat" ca am încercat și eu și te asigur ca nu merge
Fii un casanova. Atrage-le la tine, fa-i o cinste cu un Shot, razi, glumeste cu ea, pune-i întrebări intime, întreab-o chestii gen "business or pleasure?", pune-i mâna pe picior ca-i sexy
Dar nu încerca sa îți impui dor un singur obiectiv "am venit la mare sa ft" ca treaba nu merge chiar așa
Bafta la gagici, Casanova!
E fata...
în 19 Iulie | anonim2533 a întrebat:
Urgent va rog...
Iubitul meu m-a penetrat pentru prima oara, m-a dezvirginat dar n-a folosit prezervativ. Are penisul 18 centimetri, si mi-a spus ca a intrat mai bine de jumatate.
Mi-a spus ca in ziua aia n-a facut ****, si si-a sters penisul cu un prosop cand s-a udat(lichid preejeculator).
Nu stiu ce sa fac si mi-e frica, nu vreau sa raman insarcinata...mentionez si ca n-am ciclul la timp niciodata, vine in date diferite mereu.
Dau funda, ajutati-ma ca mi-e frica
Atunci e și mai bine ))
La mare fetele sunt rele, conteazã doar abdomenul. nu cum esti si ce te reprezinti ca om.
Daca te vor doar pentru o noapte nu stiu de ce le ar interesa altceva
daniel19ny întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: