| anonim2533 a întrebat:

Pleci la mare cu baietii, cum poti avea aventuri la mare cu fete, doar pentru o noapte?
Cum gasesti femei usoare la mare, sau femei dornice de o partida?

8 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Răspunsul tău aici ...Mergi pe plaja si din atatea fete ce sunt la plaja, poate gasesti una pentruo noapte.

| alina2k18 a răspuns:

winkingwinkingwinking hihihi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte simplu, le alegi cu cap. Adică încearcă sa te îmbraci ok (dacă ai six Pack-ul poți sa te dezbraci de tot) laughing
Fără dume cu "vrei sa-ți pun chiloții la uscat" ca am încercat și eu și te asigur ca nu merge laughing
Fii un casanova. Atrage-le la tine, fa-i o cinste cu un Shot, razi, glumeste cu ea, pune-i întrebări intime, întreab-o chestii gen "business or pleasure?", pune-i mâna pe picior ca-i sexy laughing

Dar nu încerca sa îți impui dor un singur obiectiv "am venit la mare sa ft" ca treaba nu merge chiar așawinking

Bafta la gagici, Casanova!winking

| alina2k18 a răspuns (pentru anonim_4396):

E fata... laughing
în 19 Iulie | anonim2533 a întrebat:
Urgent va rog...

Iubitul meu m-a penetrat pentru prima oara, m-a dezvirginat dar n-a folosit prezervativ. Are penisul 18 centimetri, si mi-a spus ca a intrat mai bine de jumatate.

Mi-a spus ca in ziua aia n-a facut ****, si si-a sters penisul cu un prosop cand s-a udat(lichid preejeculator).

Nu stiu ce sa fac si mi-e frica, nu vreau sa raman insarcinata...mentionez si ca n-am ciclul la timp niciodata, vine in date diferite mereu.

Dau funda, ajutati-ma ca mi-e frica

| anonim_4396 a răspuns (pentru alina2k18):

Atunci e și mai bine laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mare fetele sunt rele, conteazã doar abdomenul. crying nu cum esti si ce te reprezinti ca om.

| SupMates a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca te vor doar pentru o noapte nu stiu de ce le ar interesa altceva laughing

| Basilievski a răspuns:

Te-ar arde pe rug in mortii ma-tii.