| YoDarky a întrebat:

Pls ajutor va rooogcrying...deci treaba e asa.Intr'o zi am fost la o plimbare si am facut cunostinta cu o fata si ne'am plimbat ne'am imprietenit si ne'am si sarutat whistling...si dupa mi-a zis ca nu [poate fi u mine ca ei ii place de alt baiat si eu nu am renuntat dintr'un motiv sau altul pur si simplu mi s-a pus pata pe ea:X.Si ea imi zice ca ar fi mai bine sa renunt. Dar eu nu vreau sad tin la ea nu situ cum sau de ce.Si pp o fata i'a zis niste lururi urate despre mine ca eu imi bat joc de fete ca nu situ ce straight face pnm.Si nu situ cum sa o fac sa ii placa si ei de mine sa ii castig increderea pls need help.

7 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Incearca sa petreci mai mult timp cu ea, si mereu cand esti cu ea, uitate numai in ochii ei daca privesti in alta parte da dovada de frica si nepasare. Ascult-o, arata-i ca o iubesti. Nu este greu deloc.

| Barbaraaa a răspuns:

Poate ca ea are nevoie doar de un pireten care sa fie langa ea mereu incearca asa si dupa aia cand relatia voastra d pr spune-i ca inca o iubesti thinking

| CopilaEmo a răspuns:

Arata-i ca uh nu esti asa cum a zis respectiva fata.si ca uh esti total diferit si daca nu merge.incearca sa o uiti.

| matterwhat a răspuns:

Da

| FetitzaDulce a răspuns:

Te dai pe langa ea fara sa isi dea seama si comportate frumos iar dupa nu mai vorbi cu ea un timp. o vei face sa se gandeasca la tinewinking si poate te va placea.Succes happy

| SakuraKage a răspuns:

Ei bine, uite cum vad eu lucrurile: incearca sa te controlezi cand esti in preajma ei si sa nu pari atat de disperat...ai putea incerca sa te prefaci putin indiferent. (Asta i-ar atrage atentia in cazul in care ai fost cam insistent la un moment dat) Oricum, cred ca ar trebui sa te apropii de ea mai intai ca simplu amic. asta o va face sa te cunoasca cu adevarat si sa aiba incredere in tine. ...si vezi sa fii sincer! Chiar daca de cele mai multe ori nu spun nimic, fetele isi dau seama cand sunt mintite.

Si in final, nu ii spune ca o iubesti. Asta o va face sa creada ca vei fi mereu disponibil petru ea. Uneori nu strica sa mai spui si nu.

...iti spune o fatahee hee

| ingeras_5038 a răspuns:

Dacă ea nu a reacţionat la sărutul acela şi dinn potrivă a stat.a simţit ceva.dar nimii nu îi poţi porunci, cu sigurantă este ft deprimată şi nu ştie ce să facă dăi timp.si spune-i să te cunoască ea sa nu se ia după toată lumeawinking