| dulceamara a întrebat:

Pls heeeeeelp! iau anticonceptionale karissa. Le-am luat din prima zi de ciclu. iar acum nu se mai opreste sangerarea...nu e abundenta, dar curge incontinuu.precizez ca trebuia d mult timp sa mi se termine.deci,ce sa intampla?

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Preparatul este incompatibil cu organismul tau. Nu intrerupe anticonceptionalele, fiindca vei agrava sangerarea. Du-te la ginecologul care ti le-a prescris sa te invete cum sa le schimbi.

Abh
| Abh a răspuns:

Nici intr-un caz sa nu opresti administratrea lor, du-te la ginecolog, va stii cum sa te ajute. Se intampla ca in prima luna, organismul sa reactioneze mai ciudat la contraceptivele orale. Ma mir ca ai probleme, Karissa este contraceptivul cu cea mai mica doza hormonala.Sigur le-ai luat corect?

| Bubu a răspuns:

Anticonceptionalele de orice fel nu sunt bune la varsta ta...nu mai lua pentru ca iti fac rau.

| IloveCats a răspuns:

E spotting. E normal sa apara in primele 3 luni de administrare.

| ionela_5345 a răspuns:

Du-te la doctor! el e in masura sa-ti spuna...

| SimonicaSymonica1988 a răspuns:

EU LE-AM OPRIT SI NU AM PATIT NIMICA..PROSTI CUM SA SE AGRAVEZE DACA NU MAI LE IEI, DIN CONTRA SE AGRAVEZA DACA LE MAI EI IN CONTINUARE si te simti rau...EU TOT ASA DE FRICA M-AM OPRIT CA MI-A VENIT MENSTRUATIA CAND NU TREBUIA..SI MA BUCUR CA L-AM OPRIT...pai daca tu esti undeva in vacanta si nu poti de abia dupa 2, 3 zile sa ajungi la medic ce faci astepti?
si 1. ai norocul poate ajungi cu bine te gandesti?
2 suni la salvare si zici ca ti rau si atunci aia de acolo se ocupa de tine si nu mai ai nici o grija?
sau
3 intrerupi si nu le mai ei, ce rau asa mare poate sa iti creeze..de ex uiti sa le iei, ce se intampla nimica iti spun eu, se mai intampla sa uiti sa iei cate o pilula chiar 2 sau pleci undeva departe si uiti acasa pastilele incerci sa ti le cumperi de pe drum e sambata si nu prea mai gasesti deschis prin drumul tau iar duminica nici atata pana luni ce faci? O sa mori?