| PerfectionSucks a întrebat:

PLS! Hello! am 15 ani si pana acum am dormit pe burta si nu am mancat aproape deloc si de aceea sunt PLATA... mai am vreo sansa sa imi creasca de la varsta asta? si ce as putea sa fac sa creasca mai repede( in afara de mancat diverse chestii sau masaj cu uleiuri)?

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Presupun că te referi la sâni.
Dormitul pe burtă nu are nicio relevanță, aici contează foarte mult factorul ereditar.
Ce e atâta grabă? Ce-i cu goana asta după precocitate în rândul tinerilor?
Lăsați lucrurile să vină de la sine, ești abia în perioada pubertății, răbdare!
Baftă!

5 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu dormitul pe burta e de vina,ci doar Mama-Natura, care a lasat unora mai mult timp pentru a se dezvolta complet. Draga mea, ai rabdare, toate se petrec la timpul lor, in functie de organismul fiecaruia.Si nu uita-merele care se coc intai, sunt primele consumate.

| Vibrations a răspuns:

Nu mai ai nicio sansa... Esti plata ca un perete. Si spatele meu are sani mai mari ca tine

| 5a a răspuns (pentru Vibrations):

Cica e plata laughing) ce oameni cretini pot sa existe pe lumea asta, ma si mir ca inca mai rezistam la asemenea intrebari.

| LostInBubble a răspuns:

Da, este ceva. Trebuie sa folosesti des un unguent: TIMPUL.
happy
Si ai putea inghiti si 2 pastile de RABDARE, dimineata si seara.

| BeibiiC a răspuns:

Stai linistita, pana la varsta de 21 de ani poate chiar mai mult, corpul tau e in crestere si dezvoltare. Si sunt o gramada de pagini pe net, care sa te sfatuiasca despre asta happy