Pai daca vorbeai cu ea la telefon asa cum scrii aici, e clar de ce nu te baga in seama. Si Doamne fereste sa ne compui poezii. Plus, la 14 ani stii tu ce e aia iubire? Fii serios :p
Nu am citit povestea dar sincer sa iti zic eu cred ca cel mai bine e sa te duci la piata cu ea... si sa o vinzi (nu stiu cate kile ai) trebuia sa specifici si daca nu cumpara nimeni pentru ca trebuie o anumita garantie la marfa de asta, te duci cu ea la first bike si acolo cred ca vor cumpara dar la pret redus... asa ca ai grija si mult noroc sper ca te am ajutat funda?
Pai nu trebuia sa ii inchizi telefonul imediat trebuia sa discutati cu calm sau pur si simplu sa ii faci si tu aceeasi chestie dar cu alta ocazie acum tu esti cel care regreti. Eu ca fata mi-ar placea ca baiatul care mi-a facut asa sa imi ceara iertare si nu stiu poate sa ii areti cat de mult ti la ea poate asa va intelege oricum bafta .
Spune-i adevarul. ceea ce conteaza cel mai mult. spune-i despre adevarata ei prietena si du-te la ea cu un trandafir chit ca nu mai e la moda dar e tare romantic.bafta!
Pai depinde in ce context vrea sa te faca gelos... poate are motive sa te faca dar daca tu zici ca ti atat de mult la ea incearca sai acorzi sanse pentru ca poate ea nu-si da seama cat de mult o iubesti tu sau poate isi da dar ea nu te iubeste la fel de mult parerea mea e ca daca continua tot asa insemna caci chiar nu te iubeste si tu ar trebui sa o lasi o vreme in pace si ai sa vezi ca daca nu-i acorzi atata atentie o sa-ti acorde ea tie sper sa t ajute raspunsul meu