| Mihai_3714 a întrebat:

Plss help. Imi place de o fata din alta clasa cu care am vorbit de doua ori si am facut cunostinta. Cand o vad maine vreau sa i spun : `` Imi place de tine, am vreo sansa sa fim impreuna?`` Ma rog cam asa o sa sune finalul. Chestia este ca nu vreau sa i spun asa ci altfel dar nu imi gasesc cuvintele.

Voi cum at-i spune unei fete ca va place de ea? funda, mersi

4 răspunsuri:
| mabytza a răspuns:

Imm. eu sunt fata si mi-ar place ca un baiat sa ma ia mai usor... adica daca il cunsocde mult timp sa imi zica direct... imi place de tine daca il cunosc de putin timp sa o ia mai pe acolite sa bada apropouri etc big grin succes cu fata tongue

| MotanicA a răspuns:

Incearca sa te apropi de ea cat mai mult. Sa vorbesti cu ea, cerei id, comunica cu ea ca sa va cunoasteti din ce in ce mai bine ( nu poti cunoaste o persoana doar vorbind cu ea de 2 ori happy iti zic din propia experienta ) si asa deschizi subiectul la care vrei tu sa ajungi in legatura ca daca ai avea vreo sansa pentru ea. Cuvintele o sa iti vina de la sine. Nu trebuie sa te gandesti de azi pentru maine.

| Christa a răspuns:

Daca-s fi in locul tau nu cred ca i-as zice. As face fapte care sa demonstreze lucrul astahappy, si daca vezi ca si ea te place, atunci ii vei putea zice. parerea mea!

| euuu_8909 a răspuns:

Poti sa o inviti in oras. iar pe final o poti intreba daca te place ssau daca vrea sa fie cu tine sau incearca prima oara sa fiti prieteni buni apoi.:*:*