| anonim_1647 a întrebat:

Plss help me! acum 2 seri un baiat p care l-am cun in parca m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el. i-am zis ca nu stiu inca, si de at nu ma mai baga in seama p mess. nu as vrea sa-l pierd, da nici nu sunt sigura ca vreau sa fiu cu el. totusi, as vrea sa-l bag in seama p mess ca sa nu uite de minebig grin si nu stiu cum, ce i-as putea spune, ca dupa aia incepe iar sa ma intrebe daca vreau sa fiu cu el iar eu nu sunt pregatita d un rasp.

5 răspunsuri:
| Damian a răspuns:

Sti pe ce planeta traiesti?

| Annie_3559 a răspuns:

Phuey nu stiu.La baietii stii cand zici "nu stiu"parca este un Nulaughing. Probabil e genu care renunta usor si nu-i palce sa se roage de o fata. Daca il placi de ce nu incerci sa fii cu el. Daca iti place e bine daca nu ce te impiedica sa'l lesi in pace.Macar incercihee hee!wave

| Floreenofficial a răspuns:

Pai nu vezi ca vrea sa fie cu tine cu un anumit scop? daca te placea cu adevarat te baga in seama indiferent de ce spuneai tu...

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Şi eu aş proceda la fel. Nu ştii? Mă cauţi când ştii!
Când ştii, caută-l!

| Zenithf a răspuns:

Cat de bine va cunoasteti? Mi se pare ciudat ca te invita asa, fara sa fi discutat mai multe cu el intre 4 ochi, in rl nu pe mess. Sau ati vorbit? Ati iesit undeva impreuna, la un suc sau in plimbare prin parc, sa vedeti cum va intelegeti?