| alyskumpy a întrebat:

Plss help me TPU, mi-a intarziat menstruatia 3 zile deoarece am fost racita happy si acum mi-a tinut doar 3 zile, de obicei eram 5 zile... oare e posibil sa fi ramas insarcinata? nu a ejaculat in mine happy happy

9 răspunsuri:
| Liliana1981 a răspuns:

Probabil din cauza racelii. Fa-ti si un test pentru linistea ta.

| Latinmoon a răspuns:

Fa-ti un test de sarcina sa fi mai sigura!winking

| Afdsa a răspuns:

Odata ce spui ca ti-a venit menstruatia nu mai exista nici o posibilitate sa fi ramas insarcinata happy. Daca nu-ti venea, era altceva!

| mona a răspuns:

Se intampla asta din cauza cum ai fost racita, nu cred ca e vorba de sarcina

| Azµre a răspuns:

Posibil datorită răcelii, tot ce nu depășește 10 zile sunt probleme patologice, ce depășește 10 zile atunci poți pune semnul de întrebare. Oricum ar fi, fă un test de sarcină. Vezi și un medic pentru răceala aia cu ocazia asta, poate fi și altceva.

| cozmy22 a răspuns:

Uuuuuuuuuuuuuauuuuuuuuuu

| tatarush a răspuns:

Sunt unele cazuri in care iti vine menstruatia si 2 luni dupa contactul sexual iar acea femeie sa fi ramas gravida, dar aceste cazuri is rare...pentru linistea ta fa-ti un test ca nu poti sti exact ce reactii are corpul tau

| tatarush a răspuns:

Sunt unele cazuri in care iti vine menstruatia si pana la 2 luni dupa contactul sexual iar acea femeie sa fi ramas gravida, dar aceste cazuri is rare...pentru linistea ta fa-ti un test ca nu poti sti exact ce reactii are corpul tau

| neutrino a răspuns:

Nu vad de ce nu ar fi posibil.