Spune-i adevarul zii c simti daca e pr tau si tine la tine o sa inteleaga si nu o sa se supere nu ar avea dc dragoste cu sila nu se poate...
Sunt doua aspecte neplacute pentru el: orgoliul ranit si dezamagirea dupa ce sperante si-a facut. Insa va invata si ca lucrurile nu merg mereu asa cum ne imaginam, ceea ce ii va folosi. Problema e ca emotional si psihic o sa fie tare greu pentru el. Deci trebuie sa fii delicata, mai ales ca sunteti prieteni vechi. Dar nu-l poti minti si nici accepta, nu e corect nici fata de el nici pentru tine. Ii spui scurt si direct, bai eu nu simt acelasi lucru pentru tine, sper sa nu te superi pentru ca vreau sa ramanem prieteni. Dar nu sunt indragostita de tine, imi place altcineva si nu trec peste mine de dragul tau. Mai bine sincer, va accepta pana la urma. Era bine daca ai fi prevazut ca urmeaza sa-ti faca avansuri si ii scuteai orgoliul de un refuz spunandu-i prima ca esti indragostita de un alt tip. Oricum, nu te pierde in minciuni si nu lasa de la tine, trebuie sa afle clar cum sta situatia din prima, dar fii delicata.
Poate o sa crezi ca sunt rautacioasa dar ai grija ce faci, vorbele trec dar fapta ramane poti sa te vezi cu el dar fii precauta. Baietii din ziua de azi spun te iubesc ca sa se culce cu tine. Cunoastel mai bine, Testeazal si raspunsul vine de la sine. Sper ca ti-am fost de folos pe mine chestiile astea le'am invatat de la mama.
Nu stii daca vrei sa fii cu el.,., deci inseamna ca ideea e acolo undeva,. nu vrei sa il faci sa sufere, deci te intereseaza un pic persoana lui., nu e pe placul tau, poate ca daca o sa fiti impreuna acele mici defecte nu o sa mai fie asa mari.,., eu zic sa incerci, eu unu am trecut prin situatia lui, relatia a durat un an jumate, dupe care am plecat la fac, in orase diferite,.
Complicat poate o sa functioneze daca atunci iti da "surpriza" sa ii zici ca nu o poti accepta, si ca nu il vezi mai mult ca pe un amic.Stiu ca e greu, dar daca nu ii vei spune mai devreme isi va face sperante degeaba...
Deschide ochii, povesti sunt destule, incearca sa vizezi cu ochii deschisi nu cu auzul, sa nu iti para rau.
Buna. pai nu trebuie sai spui ca il iubesti sau iti place de el daca nu-i asa, deoarece ii dai o speranta ca ar putea sa fie ceva intre voi! incearca sa ii dai cumva de inteles mai usor ca sunteti doar prieteni ar putea sa se intristeze dar spune-i ca ai vrea sa pastrezi o prietenie atit de buna! El va intelege!
Ajutatil pe viorel are doar 4 ani se lupata cu o boala rara pentru depunere bani contul este 0000060012905373 Leucemia – este un cancer al celulelor sangelui. Celulele din sange sunt produse in maduva osoasa, care este un tesut prezent in majoritatea oaselor. In leucemie, maduva osoasa incepe sa produca prea multe leucocite (celulele albe) si uneori acestea nu-si mai indeplinesc functiile. Aceste celule se inmultesc in continuu, cand ar fi normal sa se opreasca din acest proces. Ele pot avea o diviziune celulara mult mai rapida decat celelalte celule. In timp, aceste celule anormale ajung sa inlocuiasca celulele normale – leucocitele, hematiile si trombocitele. Leucocitele au rolul de a ajuta organismul sa lupte cu infectiile. Hematiile au rolul de a asigura o buna oxigenare la nivel celular, necesara pentru o buna functionare a organismului, iar trombocitele ajuta in oprirea sangerarilor. In momentul cand aceste celule leucemice le inlocuiesc pe cele normale, sangele nu-si mai poate indeplini functiile. Ca urmare se pot produce sangerari si echimoze (vanatai) cu usurinta, poate exista o stare de oboseala continua sau persoanele in cauza se pot imbolnavi frecvent.