| alexmrnl97 a întrebat:

Plsssss ajutati-ma.sunt clasa a7a imi place de o fata de clasa a 5a ne cunoastem vb radem amandoi dar vreau sa stau cu ea si nu stiu ce sa fac cum sa o abordez plssss ajutati-mah

Răspuns Câştigător
| ButIsMyTime a răspuns:

Unii se chinuie sa abordeze fete de cls a7a, a8a, a9a, a10a chiar si mai mari si tie iti este frica sa abordezi una de a5a?laughing
Zii direct ce simti si totul se va rezolvahappy

5 răspunsuri:
| BubuLina999 a răspuns:

O fata e o fata totusi si fiecare diferita in felul ei.eu zic sa tu duci sa vb cu ea si sa. zici ca. ti place mult de ea. ea cu siguranta se va rusina si nu va sti ce sa zica atunci tu. i zici daca vrea sa fie prietena ta pentru ca tu chiar o placi.

hai succes.:*:*:*:papa

| tomyK2011 a răspuns:

OMG! Ok cred ca ar trebui sa te duci sa vb cu ea dar nu in scoala. Du-o pana acasa si inainte sa plece tu sa ii zici ca o placi etc.
Uite asa mi-ar place sa ma abordeze un baita. Dar trebuie sa ai curaj! Hai bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai pentru inceput incearca sa o inviti undeva, la un suc, film etc dar dai de inteles ca nu este doar o intalnire intre amici. daca accepta inseamna ca si ea te palce si atunci poti sa mergi mai departe si sa- i spui direct ca o placi in timpul intalnirii voastre.

| Crisu a răspuns:

Mai ButIsMyTime, poate se teme ca o sa se sperie fata, pentru ca e cam micutsa laughing. sincer acum esti clasa a 7-a, nu esti mare, dar nici a 4-a nu mai esti ca sa pui pe altii sa rezolve chestiile astea.cred ca cel mai bine e sa-tsi dai seama ce trebuie sa faci, ca sa ai experientsa pe viitor.itsi sugere sa-i spui direct.sau ai putea sa-i spui ca o consideri frumoasa, dragutsa etc. dar stiu si eu, nu tsi se pare cam mica?

| spad3r a răspuns:

De obicei astea de a 5a fac misto de voi nu prea ii plac pe cei mai mari DEOCAMDATA... dar fa cum vrei