| matzu a întrebat:

Plzz dati-mi sh mie un sfat...imi place de un baiat e cu un an mai mare ca mine.invata la acelasi etaj cu mine.sh cred ca banuieste ca il plac.va rog spuneti-mi ce sa fac? cum imi dau seama daca ii place de mine? va rog >ajutati-mabig grin

Răspuns Câştigător
| Clara_6276 a răspuns:

Poi. Poti pur si simplu sa ii spui.Sa vorbesti cu el.
Daca nu poti vb cu el, Incearca sa-ti dai seama din comportamentul lui fata de tine.In cazul in care afli ca nu te place, poti sa-l faci intr-un fel sa se indragosteasca de tine.Baietilor le plac fetele care dau dovada de feminitate:smug.[Da`te cu parfumsmugAranjeaza`ti parul, fa`ti unghiilehappy, gaseste`ti fel de fel de preocupari.(Chiar comune cu ale lui)]O poti ruga chiar si pe prietena ta cea mai buna sa-l intrebe.thinking Desi eu cred ca cel mai bine ar fi sa vb cu el, pentru ca asa o sa afli adevarul; si asa va fi cel mai binehappyPt amandoi:X.

2 răspunsuri:
| pelu a răspuns:

Nu stiu cum ti-ai putea da seama dar daca nu reusesti du-te vorbeste cu el si spune-i ca`ti place :X N`ai nimic de pierdut :* te-am pupat bafta :*

| lulu_9312 a răspuns:

Mai mata scoate`ti ghearele la vedere femeie ca doar nu esti cine stie ce timida ...Hai curaj! Cu tupeu inainte!