Pai... inainte sa stai numai cu gandul la baieti ar trebui sa inveti sa scrii corect si... ce fel de baiat e ala care sa dea in fete?
din spusele tale mi l-am imaginat ca fiind un imatur, nesimtit.
Eu zic sa-l lasi in plata Domnului. E si mai mic decat tine! Vrei sa-ti iei copil sa-l cresti? Copil razgaiat. O sa gasesti unul frumos care sa te merite, nu prost care nu stie sa iubeasca!
Capul sus!
Mai intai vreau sa ti explic ca acest baiat de care ai spus este inca copil si nu a dat inca de fete asa cum ai realizat tuh ca iti place de el... probabil ca nu am dreptate dar iti poti da seama daca il vezi ca are ceva prietene sau se uita dupa fete in pauze sa stii ca in clasa a V putin baieti se uita dupa fete acum fiind a VI a e posibil dar nu cred; in fine el este acum un copil care se da cam smecher dupa cum ai zis, dar dupa ce o sa descopere fetele o sa se dea muult mai smecher sau o sa se schimbe. Iar acu o intrebare tie iti place de el doar ca e smecher si e golan? daca s ar schimba e ai spune? si sa-ti dau un sfat asteapta pana in clasa a VII cand tu o sa fi a VIII si o sa vrea sa fie cu cineva mai mare aceea o sa fi tuh! si incearca sa te dai si tu mai smechera sau sa umbli cu prietenii lui sa vezi ce chestii ii plac si ce lucruri aveti in comun. Iar faza ca tear lovi daca l-ai saluta nu tare cred... numai daca e cel mai mare golan iar daca e asa teasi sfatui sati alegi un baiat mai normal, iar daca tu crezi 100% ca tear lovi incearca sa mai astepti si sa-l faci sa te caute el pe tine dar asta nu stiu depinde. mai bine mai astepti un an.sau daca nu rezisti fara el dai un biletel in care sal intrebi daca te place dar totusi mai bine ai vb cu el in timp ce esti cu un prieten sau ceva un coleg sa nu te loveasca sper ca te-am ajutat BFT!
In primul rand ce e cu atatia CRYING fara rost?
in al doilea baiatul TREBUIE sa fie mai mare
in al treilea e un golan
in al patrulea rand chiar daca il iubesti pastreaza-ti demnitatea si uita-l
traieste-ti viata fara sa te gandesti la el ca nu merita!