| Funditssa a întrebat:

Plzzz raspuns love struck sigur :X! Fundita + restul vott love struck! Kat costa un avort :d [ nu ca as avea nevoie de el laughing, dar imi trebuie rasp neaparat pentru o prietena]
Kat costa o operatie de himenoplastie :d!?
mersi :*

Răspuns Câştigător
| Abcdefg123 a răspuns:

Pretul difera in functie de sarcina. Daca esti pana in 8 saptamana costa 100 ron fara anestezie, iar dupa 8 saptamana este 150 ron.la o clinica particulara ca e cel mai bine si mai sigur.Iar anestezia si aia difera, ca aia totala e mai scumpa de aia partiala.

Cat despre minore, stiu ca esti mult mai scump. Intre 500-1000 RON + spaga ce i-o mai dai medicului, cam 1500 ron,

Iar pretul virginitatii second-hand in Ro este de 2000 ron.

4 răspunsuri:
| pandaX3 a răspuns:

Ce femeie face avort, si se mai vrea si virgina apoi? X_x

| WooLove a răspuns:

Pitipoance frate nu le vezi ce fel scriu... de parca sunt si ele strambe la ce fel se exprima...

| 0000anonim0000 a răspuns:

Preturile variaza de la clinica la clinica(privata), de la spital la spital. La unele o sa gasesti mai ieftin, la unele mai scumpe. Daca prietena ta este minora, o sa plateasca foarte mult. Chestia cu himenoplastia mi se pare ciudata, incearca sa o convingi... poate a facut-o din "greseala", curiozitate, sau poate chiar regreta ca s-a intamplat(varsta, prea devreme in relatie sau chiar cu tipul respectiv). Dar spune-i ca o sa isi gaseasca jumatatea, si o sa o inteleaga, o sa priceapa ce s-a intamplat(desi marea majoritate a baietilor nu ar intelege fetele, unii ar fi foarte deschisi). Ar trebui sa faca o pauza de la relatii deocamdata(pana isi gaseste pe cineva), si sa ii fii alaturi. Si... UITA-TE IN "MESAJE"! laughing Funda?

| Papusik a răspuns:

Normal un avort pentru o femeie majora costa in jur de 200 ron
Dar pentru minore costa cam 600 ron.