Pai si pata de sange culoarea rosu spre maro de la ce provine? Aveam haine si ea avea si tampon pe langa haine.
Daca erau asa imbracati si vorbeau pe insta sau pe alta retea, fata a ramas sigur insarcinata de la baiat.
Exact. Dar tura asta i-a curs o pata de sange rosu spre maro…
Sa mearga la ginecolog. Poate ii da si niste pliante despre sanatatea reproductiva.
Am inteles. poate sa ramana?…
N-are cum, nu e gravida.
Dar pentru ca tot repetati experienta asta, e posibil sa se intample sa jungeti la sex, dar nu inainte sa impliniti 18 ani.
In acest caz, sa fii pregatit si sa ai prezervativele la tine.
Protejeaza-ti partenera folosind prezervativ. O protejezi de sarcini nedorite si va protejati amandoi de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Si pata de sange rosu spre maro de la ce poate fii? Ea a avut menstruatie atunci si absorbant.
Probabil are menstruatie neregulata.
Un medic ginecolog ii poate spune exact
Ba oameni buni cum naiba să rămână prin haine? la ce desene animate se uită unii în 2024?
Ne am speriat rau de la acea pata.
Cati ani aveți?
17 si 16
Pfff aveți grija
Pt Acea pata v-ati speriat rău. daca era de sarcina? ce mai făceați?
Da din cauza acelei petr. habar nu am.
de asta am intrebat daca poate ramane si fe la ce e pata
Da prezervative nu? sau vrei sa fii tătic tânăr în caz de ceva
Nu vreau sa fiu tatic.
Dar am intrebat daca poate sa rama princhainele acelea
Cu absorbant.
Ca i-a aparaut pata.
totul a fost prin haine. Nu am fost dezbracati
Ea ce părere are?
Ii ewte frica…
Totul a fost prin haine. Dar i-a curs o pata de sange rosie spre maro
Nu exista prin haine. Fara sex nu exista asa ceva. Se mai intampla
Iar pata de la ce a fost?
Rosie spee maro
Poti doar sa folosesti putin logica... cum sa ramana insarcinata? prin wi fi?
Si pata de sange. spre maro ppate fii si de la
Altceva?
Sangerare intermenstruala. Posibil chisturi sau tratament hormonal (pastila de a doua zi) sau cel mai probabil in cazul prezentat de tine ovulatie ( care poate produce si o mica sangerare uneori). Sarcina...in niciun caz
Pentru ca o fata sa rămână însărcinată, spermatozoizii trebuie sa ajungă în vagin ce la voi e imposibil. Puteai sa scrii ca e vorba despre tine și o fata ca e obvious... și pata de sange roșie spre maro poate sa fie de la mai mulți factori:
Ovulație: Unele femei experimentează sângerări ușoare în jurul ovulației.
Sângerări intermenstruale: Acestea pot apărea din diferite motive, inclusiv fluctuații hormonale.
Infecții: Infecțiile vaginale sau cervicale pot provoca sângerări anormale.
Probleme hormonale: Dezechilibrele hormonale pot influența ciclul menstrual.
Orice ar fi, fata sa meargă la ginecolog ca nu e un lucru normal DELOC! Daca are peste 16 ani poate sa se ducă singura, dacă e mai mica trebuie sa meargă cu un adult(nu trebuie neapărat sa fie din familia ei)
Nu i s-a mai intamplat
Si ne am speriat
Deci nu poate sa fie gravida?
Lichidul are cum sa treaca/patrunda prin absorbant?
Nu. Stați liniștiți. Si nu mereu are lichidul preejaculator spermă... poate sa aibă doar dacă te ai masturbat înainte și ai ejaculat. Dacă ai urinat după, n ar trebui sa mai fie spermă... poate sa rămână gravida doar dacă sperma intra în vagin(adica ejaculezi în ea sau în zona vaginului)
Dacă pe viitor vreți sa aveți contact, NEAPĂRAT xeva protecție. Prezervativ sau dacă nu vreți cu, atunci ea sa se ducă la ginecolog și sa ceara pastile anticoncepționale sau implant în brat dar eu recomand pastilele, deoarece și eu aia iau și am avut o menstruație mai dereglata(am avut chiar ovarian) și pastilele m au ajutat sa elimin chistul și ma protejează de o eventuală sarcină.
Poate sa se ducă la ginecolog și singura după 16 ani și dacă n are încă 16 ani atunci poate sa meargă un adult(nu neapărat din familie)
P.s. pastilele se dau doar de la minim 15 ani. Deci mno. Dacă încă n are atunci folositi prezervativ
Am inteles.
Deci nu are cum sa ramana
Mai ales ca erau haine
Nu eram dezbracati.
Multumesc
Ne am speriat foarte rau ca dupa 10 11 zile i-a curs i pata de sange rosu spre maro.
Sunteți ok dar ți am zis...sa meargă neapărat la ginecolog ca scurgerile de genul pot fi o problema. Deci neapărat la ginecolog!
O problema de sanatate presupun.
Nicidecum sarcina, nu?
Chiar suntem speriati
Nicidecum nu e sarcină dar tot problema poate sa fie...
O problemă de sănătate?
Da. Și poate sa fie și ceva grav. Poate sa fie chist sau orice. Oricum trebuie neapărat sa meargă la ginecolog dacă nu vrea probleme mai încolo
Am inteles, iar pata de sante rosie spre maro? De la ce poate fii.
ne am speria…
Dereglari hormonale chiar asa tîmpiti sunteti? Duo la ginecolog daca nu crezi.