Buna ce ai scris aici poate fii putin cam greu de inteles din cauza modului in care te-ai exprimat, dar da e posibil sa apara anumite evenimente neasteptate in viata ta daca ai un cromozom in plus
Fata i-a facut laba la baiat prin haine 3 zile la rand
Baiatul nu a introdus penisul in ea
S a intamplat doar in haine
Dar pe fata o doar e foarte tare jos. Poate sa ramana?
O doar foarte tare jos.
Si urineaza greu.
Baiatul nu a introdus penisul in ea
Totu a fost doar in hainele lui
E posibil sa ai un cromozom in plus si sa ramana insarcinata daca a atins lapticul tau magic deoarece il poate absorbii prin piele si sa ajunga in vagin
Daca sunt haine de la H&M probabil nu are cum parerea mea
Da hainele de la H&M sunt facute dintr-un material poliester care opreste fertilitatea spermei deci nu are cum sa fie insarcinata, am uitat sa mentionez acest lucru
Nu vad nicaieri scris in topic ca fata ar fi fost atinsa, lovita sau masturbata cu mana, sau alte obiecte, deci nu am de unde sa stiu de ce sangereaza, de ce o doare si de ce urineaza greu.
Pai nu a fost atinsa
Baiatul nu i-a introdus nici degetele si nici penisul.
Dsr imi fac griji ca acea sperma sa fii trecut prin haine.
Se poate?
Nu stiu cati anisori ai, dar este evident ca esti mult prea mic ca sa ai idee cum si cu ce se fac copii, ca prin haine este imposibil asa ceva.
Iar fata daca nu a fost atinsa de tine, dar are dureri, sangerari si probeme la urinat, sa mearga de urgenta la medic ca poate avea pietre la rinichi.
Am 16 ani… am inteles
Am zis ca poate sperma aceea poate sa treaca prin colanți ei.
sperma poate trece asa?
Nu avea haine din h&m, avea o pereche de colanti… si avea si tampon ca era in perioada de menstruatie cand s-a intamplat
Daca pe fata o doare foarte tare oriunde, sa mearga la medicul de familie.
Lasa sexul deocamdata, ia BAC-ul mai intai. Si tu si ea.