| IonIonelVik a întrebat:

Poate ca o fata sa ramana insarcinata, daca i-a facut laba la baiat prin pantaloni, fiiand amandoi imbracati, in 3 zile consecutive diferite. In prima zi i-a facut-o si a ejaculat in pantaloni dupa a mers si s-a spalat pe maini apoi s-a dezinfectat cu spirt, a doua zi la fel tot imbracati i-a facut-o dar baiatul si-a pus si un prezervativ, si a ejaculat in el, iar a curs putin din el, apoi fata a mers si s-a spalat pe maini si s-a dezinfectat cu spirt, iar a 3 a zi fata la fel i-a facut-o doar ca nu a mai ejaculat. si s-a spalat pe maini.
dupa o perioada, fata are scurgeri, si a curs cu putin sange, iar acum o doare foarte tare acolo jos, si urineaza greu. poate sa fie insarcinata? precizez ca fata i-a facut-o la baiat prin haine, ea fiind la fel imbracata cu niste colanti, si era si in perioada de menstruatie. baiatul nu a introdus penisul in ea deloc sau degetele lui. dupa tot ce s-a intamplat ea a mers si s-a spalat pe maini apoi a dat cu spirt. Poate sa ramana? Va rog fara misto.

15 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Nu, nu se poate asa ceva

| EleenaHeart2001 a răspuns:

Buna ce ai scris aici poate fii putin cam greu de inteles din cauza modului in care te-ai exprimat, dar da e posibil sa apara anumite evenimente neasteptate in viata ta daca ai un cromozom in plus

| Violleta2022 a răspuns:

Sa ramana insacinata cu pantalonii tai? laughing

| IonIonelVik explică (pentru EleenaHeart2001):

Fata i-a facut laba la baiat prin haine 3 zile la rand
Baiatul nu a introdus penisul in ea
S a intamplat doar in haine
Dar pe fata o doar e foarte tare jos. Poate sa ramana?

| IonIonelVik explică (pentru Violleta2022):

O doar foarte tare jos.
Si urineaza greu.
Baiatul nu a introdus penisul in ea
Totu a fost doar in hainele lui

| EleenaHeart2001 a răspuns (pentru IonIonelVik):

E posibil sa ai un cromozom in plus si sa ramana insarcinata daca a atins lapticul tau magic deoarece il poate absorbii prin piele si sa ajunga in vagin

| MirunaMarinescuXoXo a răspuns (pentru EleenaHeart2001):

Daca sunt haine de la H&M probabil nu are cum parerea mea

| EleenaHeart2001 a răspuns (pentru MirunaMarinescuXoXo):

Da hainele de la H&M sunt facute dintr-un material poliester care opreste fertilitatea spermei deci nu are cum sa fie insarcinata, am uitat sa mentionez acest lucru

| Violleta2022 a răspuns (pentru IonIonelVik):

Nu vad nicaieri scris in topic ca fata ar fi fost atinsa, lovita sau masturbata cu mana, sau alte obiecte, deci nu am de unde sa stiu de ce sangereaza, de ce o doare si de ce urineaza greu.

Pai nu a fost atinsa
Baiatul nu i-a introdus nici degetele si nici penisul.
Dsr imi fac griji ca acea sperma sa fii trecut prin haine.
Se poate?

| Violleta2022 a răspuns (pentru IonIonelVik):

Nu stiu cati anisori ai, dar este evident ca esti mult prea mic ca sa ai idee cum si cu ce se fac copii, ca prin haine este imposibil asa ceva.
Iar fata daca nu a fost atinsa de tine, dar are dureri, sangerari si probeme la urinat, sa mearga de urgenta la medic ca poate avea pietre la rinichi.

Am 16 ani… am inteles
Am zis ca poate sperma aceea poate sa treaca prin colanți ei.
sperma poate trece asa?

| IonIonelVik explică (pentru EleenaHeart2001):

Nu avea haine din h&m, avea o pereche de colanti… si avea si tampon ca era in perioada de menstruatie cand s-a intamplat

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Daca pe fata o doare foarte tare oriunde, sa mearga la medicul de familie.

Lasa sexul deocamdata, ia BAC-ul mai intai. Si tu si ea.

| Emilian65 a răspuns:

Nu este posibil sa rămână gravida.