Ceea ce simtiti este destul de puternic si faptul ca tu iti doresti ca el sa fie fericit mie imi spune mult mai mult decat imi spui tu. Aceeasi situatie e si la el, voi probabil inca sunteti micuti (eu am 24 de ani) si nu puteti descifra acest sentiment dar atunci cand iubesti pe cineva iti doresti sa fie fericit chiar daca fericirea lui nu te include si pe tine. Insa spuneai ca daca va iubeati luptati pentru voi, adevarat dar inca sunteti acolo unul pentru celalalt.niciunul nu a plecat nicaieri plus ca sunt mai multe feluri de iubire: cand nu poti sa stai fara o persoana si cand acea persoana te completeaza, exista acea compatibilitate si gasesti sprijin nu numai oferi. Asta faceti voi, va e frica si refulati intr-o prietenie dar de ce ti-e frica nu scapi. Oricum cel mai bine e sa lasi sa vina totul de la sine, nu te opune si nu evita nimic din ce va avea sa se intample in viitor si daca e sa fiti impreuna degeaba o sa negati pentru ca o sa ramaneti impreuna Succes!
Pai ce sa iti zicem ca nu prea am inteles sunteti amici si va intelegeti super? asa si? uneori nu e bine sa dai o prietenie pentru ceva mai mult ca nah poate nu va merge nu prea am inteles ce vr sa iti zicem noi, sunteti prieteni buni atata am inteles si ca odata v-ati sarutat, daca crezi ca daca ai fi cu el nu v-ati Intel; ege mai bine ramaneti doar amici chiar daca o sal doara:*
...sincer, te admir! Rar o asa iubire. Din moment ce vrei sa traiesti, sa'l vezi cum se bucura de viata lui si ii doresti doar binele, eu cred ca il iubesti intr'adevar Dar te temi sa recunosti asta. Poate iti este frica de suferinta... cunosc senzatia.
Singurul sfat pe care as putea sa ti'l dau este sa te lasi in voia... sortii, ca sa zic asa. Este cel mai bun lucru pe care il poti face.
Si iti doresc din tot sufletul meu sa fii fericita!
>
Deci sa inteleg ca prietenasu asta al tau ia luat locu mamei tale.Bv ma tine la el, lasa-l sa isi traiasca viata.
Stii, eu sunt acum aproape in aceeasi situatie ca a ta...la fel am asa un prieten dar acum ies cu altul dar pe dinsul nu l-am uitat si la fel ca tine ii doresc numai bine. dar eu ma resemnez cu asta ca nu putem fi impreuna si imi continui viata, ccea ce te sfatui si pe tine...CONTINUA viata!
@Andreea, multumesc de raspuns.
@anonim, si eu iti doresc tie sa fii fericita si cine stie, poate imi este si nu vreau sa recunosc, asta voi afla mai tarziu. Multumesc si tie.
@channah, ai o varsta destul de inainte, multi ani inainte, iti multumesc si iti dau tie fundita pentru ca ai dreptate in ceea ce ai zis si etc.
@M3ntal, vezi-ti de viata ta si lasa-ma cu aceasta atitudine si invata sa scrii corect macar. :]
@Mira, multumesc si o sa-mi continui vita, iti multumesc si pentru exemplu.
Din moment ce voi doi nu ati facut tot posibilul sa fiti impreuna nu consider ca este asa o mare iubire(sorry, parerea mea). Faptul ca iti doresti sa fie fericit poate fi o urmare a unei foarte bune prietenii. Si eu am un prieten foarte bun si evident ca ii doresc tot binele din lume, si urasc persoanele care nu pot pricepe ca este doar prietenie si atat. Pastreaza-ti prietenul, nu-l pierde doar pentru o concepti nefondata...
parerea mea. Sper ca iti e de folos