Poate a zis ca nu mai are sanse cu tine si s-a lasat dus la cealalta, macar putea sa zica dar a fost un magar. Lumea e grea de cap femeile se plang ca s-au despartit de fostii iubiti si nu se lasa calcate in picioare, vor sa fie al dracului asa mi s-a intamplat mie sa dau de sclifosite din astea care se cred patroane si dau ordine, sa ramana cu prostiile lor in cap. Nici nu stiu daca mai e o tipa cumsecade in lumea asta.
Pai e clar ca nu a simtit nimic pentru tine si nu te-a iubit. Daca te iubea si era indragostit de tine ar fi vrut sa fie tot timpul cu tine. Faza cu : sa treaca cateva zile sa mi se faca dor de tine, e o dovada ca nu era indragostit de tine. Daca era indragostit,isi dorea tot timpul sa fie langa tine,in fiecare zi si in fiecare ora. Spun asta pentru ca eu asa am simtit cand am fost indragostit de o fata. Imi doream tot timpul sa fiul langa ea, sa o sun si sa vorbim la telefon cat mai mult si abia asteptam momentul cand ne vedeam din nou si intre momentele astea, o aveam tot timpul in minte.
Deci daca a vorbit asa cu tine cum ai zis tu aici nu trebuie decat sa fugi cat mai departe de persoana lui pentru-ca te va face doar sa suferi. Omul cand isi doreste ceva, nu conteaza cata treaba are sau cat timp, tot va putea sa faca acel lucru, dar in cazul tau, nu si-a dorit.
2 luni e o apa de ploaie. Abia cunosti omul cat de cat. Probabil ca tipul a cunoscut pe altcineva si de-aia a rarit-o cu tine. Nu e cazul sa te necajesti prea mult.