| Boriana1991 a întrebat:

Poate ca unii din voi ma veti judeca si vei spune ca sunt nebuna, poate aveti si dreptate, dar acum nu mai am ce face. Dupa o relatie de 4 ani, in care nu m-am simtit rasfatata, am hotarat sa termin. Am fost singura ceva luni, pana l-am intalnit pe el. Nu a fost o relatie lunga, am fost impreuna 2 luni, dar care pentru mine au insemnat enorm. Parea perfect, si si eu incercam sa fiu perfecta, chiar daca imi incalcam cateodata principiile. Am incercat sa nu fiu stresanta si mi-a si iesit in mare parte, pana la un moment dat cand i-am reprosat ca nu ne vedem si el mi-a zis ca sunt egoista si ca nu-l inteleg ca are mult de munca si ca nu are timp sa ne vedem si ca are nevoie de cateva zile in care sa i se faca dor de mine. Zis si facut, nu l-am cautat timp de cateva zile, dar dupa o sapt aproximativ l-am sunat si i-am spus sa se decida ce vrea, ca eu nu mai pot asa. Mi-a zis ca nu stie ce vrea, ca poate nu era pregatit pentru o relatie si ca ma roaga sa nu sufar. Mi-a spus ca sunt un om extraordinar si ca in astea 2 luni a incercat sa ma invete de bine, asta pentru a evita sa vina unu sa-si bata joc de mine, ca nu merit asta. L-am intrebat daca ne despartim si a zis ca nu stie ce vrea, doar ca in zilele alea in care am vorbit nu a simtit nevoia sa vorbeasca cu mine si sa nu ma gandesc ca are pe altcineva sau ceva de genu, ca nu e asa, si ca daca ar fi, mi-ar spune si daca am nevoie vreodata de el, stiu unde e, si ca spera sa fiu bine in curand. Am lasat timpul sa treaca si nu l-am cautat, i-am respectat decizia si am incercat sa-l uit, chiar daca il visez seara de seara. Toate bune, pana azi, cand am vazut pe facebook ca este etichetat intr-o fotografie cu o fata, intr-o ipostaza in care numai 2 iubiti pot fi. In acel moment, am crezut ca mi pica cerul in cap. Oare omul pe care il pusesem pe un piedestal la atat de putin timp de cand l-am cunoscut era doar o minciuna sau pur si simplu a cunoscut-o dupa ce s-a despartit de mine? Mie, ca om, nu mi sta in fire sa ma atasez repede de cei din jur, nu stiu ce s-a intamplat cu el... Acum sunt extrem de furioasa pe mine, ca nu am stiut sa mi dau seama de cine m-am indragostit si sunt extrem de confuza, pentru ca am acea indoiala: ne-am despartit ca a cunoscut-o pe ea, sau ca pur si simplu nu simtea nimic pentru mine?

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poate a zis ca nu mai are sanse cu tine si s-a lasat dus la cealalta, macar putea sa zica dar a fost un magar. Lumea e grea de cap femeile se plang ca s-au despartit de fostii iubiti si nu se lasa calcate in picioare, vor sa fie al dracului asa mi s-a intamplat mie sa dau de sclifosite din astea care se cred patroane si dau ordine, sa ramana cu prostiile lor in cap. Nici nu stiu daca mai e o tipa cumsecade in lumea asta.

| CristiB93 a răspuns:

Pai e clar ca nu a simtit nimic pentru tine si nu te-a iubit. Daca te iubea si era indragostit de tine ar fi vrut sa fie tot timpul cu tine. Faza cu : sa treaca cateva zile sa mi se faca dor de tine, e o dovada ca nu era indragostit de tine. Daca era indragostit,isi dorea tot timpul sa fie langa tine,in fiecare zi si in fiecare ora. Spun asta pentru ca eu asa am simtit cand am fost indragostit de o fata. Imi doream tot timpul sa fiul langa ea, sa o sun si sa vorbim la telefon cat mai mult si abia asteptam momentul cand ne vedeam din nou si intre momentele astea, o aveam tot timpul in minte.
Deci daca a vorbit asa cu tine cum ai zis tu aici nu trebuie decat sa fugi cat mai departe de persoana lui pentru-ca te va face doar sa suferi. Omul cand isi doreste ceva, nu conteaza cata treaba are sau cat timp, tot va putea sa faca acel lucru, dar in cazul tau, nu si-a dorit.

| Alcyon a răspuns:

2 luni e o apa de ploaie. Abia cunosti omul cat de cat. Probabil ca tipul a cunoscut pe altcineva si de-aia a rarit-o cu tine. Nu e cazul sa te necajesti prea mult.