anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poate ca vi se pare o nebuneala ce va spun, de cate ori ma uit in oglinda imi vine sa ma pup, faza tare este atunci cand ma barbieresc deoarece stau mult in fata oglinzii si incep sa tremur, sa nu mai spun ca nu mai vad nimic in oglinda de la spuma de ras, ce sa fie asta?

11 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Suferi de narcisism.

| NickiMinaj a răspuns:

Te inteleg, si eu de cate ori ma uit in oglinda raman acolo cu orele...

| missbee a răspuns:

Narcisism se cheamă. E bine să îți placă felul în care arăți, să fii încrezător în forțele proprii... dar cu o oarecare măsură și doză de modestie, ca să nu dai în patetic.

| Allexis a răspuns:

Daca e pe bune ce zici, trebuie sa mergi la un psihiatru. Daca nu e pe bune, na, ce sa zic... incearca sa iti saruti organul singurel.

| AndutzaAndu a răspuns:

Ete, daca tu ești narcisist, ce să mai zic de mine. laughing
Nicule, inseamnă că ai lipici la gagici, mai ales la cele măritatewinkingrolling on the floor)).

| TheSpecialOne a răspuns:

Si eu mai stau cand ma barbieresc si ma uit la muschii mei si fac acolo prezentare de culturism dar nici asa sa ma puplaughing

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Asta-i boala! Creierita cronica acuta cu influenza de nebuneala statica miscatoare laughing

| Loola_4761 a răspuns:

Fac si eu ca altii cand ma vad in oglinda stau cred ca vreo 4 ore sa ma aranjez ( sa ma aranjez imi ia 10 minute celelalte minute ma uit la mine laughing ) da' nici asa sa ma pup.chiar laughing

| ArcAnna a răspuns:

Am ras cu lacrimi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

dar cel mai nasol e cand stau de vb cu o femeie, tam-nesam aia sare pe mine si ma pupaceste fara motiv, mai ales cele maritate

| SerjRap93 a răspuns:

Bah da te iubesti nu glumalaughing))))n-are nimic iti trece tie dupa ce saruti o fatalaughing)))hai c-am glmwinkinglaughing)