Buna, fi cum ai fost mereu, fi tu insuti, daca ei nu ii mai convine, inseamna ca ii s-a cam acrit de tine, sincer...sau poate chiar vb diferit si nu iti dai seama, poate ca nu observi cum te manifesti, sau e ceva ce nu ii convine.
Vb.cu ea si spune-i ce ai pe suflet, intreab-o ce e cu ea, cum ar vrea sa ii vb.
Daniel are 90% dreptate.
Nu am sfătuit niciodată pe nimeni să fie indiferent aşa că nici pe tine n-o să te sfătuiesc aidoma a ceea ce-ţi spune thereforyou.
Provoac-o la o discuţie în care să-ţi explice de ce nu-i (mai) place cum vorbeşti cu ea şi pune-i cea mai grea întrebare pe care i-o poţi pune unei femei: "tu de fapt ce vrei?".
Oricum, chiar dacă nu-ţi convine, ar trebuie să iei în considerare şi terminarea relaţiei.
Mai inainte am raspuns la o intrebare asemanatoare:
http://www.tpu.ro/......-rau-din/.
Mi-ar placea sa te pot ajuta mai mult, dar cand e vorba de sentimente, e mai greu sa dai sfaturi. Fiecare caz este special/diferit.
Tu o cunosti cel mai bine. Ar trebui sa (re)gasesti cheita catre inima ei. Discuta cu ea, vezi, ce o nemultumeste! Comunicarea este foarte importanta intr-o relatie.
Sper, sa reusesti. Desi, focul aproape stins este foarte de greu de reaprins (trebuia mentinut (de amandoi)). Oricum, succes!
Fi mai indiferent cu ea, gaseste-ti un hobby, o ocupatie care sa o iti ocupe mai mult timp decat cu ea. Nu o mai cauta.las-o sa te caute ea si fi sec atunci cand ii vorbesti.
Dar are dreptate thereforyou... daca o provoci la o discutie nu o sa scoti nimic bun de la ea ( ca si in cazul masculilor, contrar parerii generale).
anonim_4396 întreabă: