| ElenaErika a întrebat:

Poate exista o PRIETENIE adevarata intre o fata si un baiat fara dar doare prietenie.sau legatura dintre ei pana la urma va duce la incoltirea unor sentiment din parte amandurora/doar a fetei/a baiatului? dau funda[exemple va rog]batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| chocolatte a răspuns:

Prietenie intre o fata si un baiat nu exista! In orice situatie unul dintre ei este atras fizic de celalalt chiar daca nu recunoaste acest lucru, sau chiar daca nu isi da seama pe moment! Sunt studenta la psihologie si intrebarea asta am dezbatut-o la un seminar, si in multe cazuri luate ca exemplu s-a dovedit ca nu poate exista prietenie adv intre un baiat si o fata!

5 răspunsuri:
| mary_9738 a răspuns:

Buna
eu as sustine ca nu fiindca unul dintre ei mai devreme sau mai tarziu va incepe sa aiba sentimente pentru celalat, fericite sunt cazurile in care amandoi au aceleasi sentimente, acum depinde si de persoana cu timpul ajung sa se cunoasca si poate vor avea o relatie reusita impreuna.
Sustin ca nu exista da ok vorbiti te asculta aveti incredere unu in celalat dar daca apar si sentimentele deja e altceva.
o zi buna:*:*

| anny09 a răspuns:

Da e posibil sa existe dar nu si daca sunteti singuri amandoi. Eu as fi putut sa sustin sus si tare ca se poate dar m-am inselat.

| jakkk a răspuns:

Ba da exista o prietenie intre fata si baiat. eu cel putin am o AMICA si nu vreau nimic mai mult de la ea tongue

| GmG a răspuns:

Normal ca se poate, depinde si daca baiatul e gelos cand umblii cu altii

| bubu_6558 a răspuns:

De obicei cand cel mai bun prieten al unei fete e un baiat, el in cele mai multe cazuri se apropie de ea cat mai mult :] acu depinde si daca esti pe placul lui ca sa se indragosteasca, daca ai un suflet atat de bun de care sa se lipeasca