Ok nu zic ca totul se rezuma la sex dar gandeste te ce inseamna sa faci dragoste sau sex; inseamna contopirea partenerilor momentul in care devin un tot, si mai e mai momentul in care isi arata ca nu se pot satura unul de celalalt, ca vor sa fie aproape prin sarutari mangaieri. De asta fa sex o relatie nu poate dura; iar daca imi spune cineva ca fara sex poate sta intr o relatie se minte; sau nu a avut o relatie de dragoste;
El vrea sa mi-o arate atunci cand o facem atat pentru ca eu s-ar putea sa intru in panica Toate lucrurile trebui facute la timpul lor, simt ca, cu cat ma gandesc mai mult cu atat ma blochez mai tare, dar ar fi frumos sa ma casatoresc virgina dar nu se poate...
El nu vrea sa mi-o arate decat atunci pentru ca as intra in panica si mie mi-e rusine sa ma vada asa goala. Cu cat ma gandesc mai mult cu atat devin mai paranoica. Ar fi frumos sa ma casatoresc virgina dar nu se poate...
Sigur ca poate exista. Sunt oameni la 50-60 de ani care din pacate nu mai pot sa intretina relatii sexuale, si cu toate astea raman impreuna si se iubesc. Nu stiu ce varsta ai, dar presupun ca esti foarte micuta. Nu te grabi cu acest pas, daca nu te simti pregatita.
O relație, dacă X și Y se iubesc cu adevărat, nici nu are nevoie de sex, până într-un anumit moment. în zilele noastre, iubirea înseamnă numai sex, însă nu e așa. Iubirea este, pur și simplu, dorința de a avea pe cineva aproape, de a simți o îmbrățișare după o zi obositoare. Iubirea e în interior. Sexul e doar o extensie, care, după un timp, distruge adevărata iubire.
In lumea reala, nu. Bine, asta daca vorbim de o relatie serioasa si de lunga durata intre doi oameni maturi, nu de o pasiune adolescentina.
Nu cred si chiar daca
ar fi adevarat nu cred ca ar rezista mult relatia chiar si daca este dragoste adevarata
Doar daca este vorba de o relatie strict platonica, fara atractie fizica, ambii parteneri trebuind sa fie asexuali, si mai ales fara niciun gand de reproducere, ceea ce este, indraznesc sa spun, cam dificil de pastrat, adica o astfel de relatie "amoroasa", in asemenea conditii.
Aimee_7045 întreabă:
Mutubal întreabă: