| Larisa_3441 a întrebat:

Poate fi confundata prietenia cu iubirea tinand cont ca iubirea se naste din prietenie? Si hai sa va spun si de ce va intreb

Prietena mea are un iubit cu 5 ani mai mare decat ea oricum asta nu conteaza. Cand ma plimbam cu ei prin parc la un moment dat vine mama prietenei mele.Se duce ea la maicasa si ii spune ca vb acasa. Din ziua aceea nu am mai vb cu ea pentru ca ia luat telefonul si internetul si tipu s-a despartit de ea. Nu mai vb cu ea de vreo o saptamana si sa si despartit de ea el spunandu-mi mie ca el o iubeste.Eu cu acest tip vb des ieri l-am adaugat pe mess de la ignor si am inceput sa ne povestim intamplari din viata pe care pe mine ma socat cat de sensibil si sincer este in realitate. Daca vorbesti cu el iti lasa alta impresie dar de fapt nu este deloc asa. Mi-a spus ca daca vreau sa fiu surioara mai mica a lui iar eu am raspuns da.

Stau sa ma gandesc ca daca se indragosteste de mine(eu niciodata nu pot confunda o buna prietenie cu iubirea)mi-e frica in sfarsit am gasit o persoana care sa ma inteleaga si sper sa nu ma dezamageasca.Prietena mea are 12 ani si este cu el dar pare mai mare la fel ca mine. FUNDA+VOT+TOTI CE VRETI NU MAI AJUTATI-MA VA ROG ajutati-maa

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

In primul rand,oricine poate parea sincer,visator,maestru,cult,inteligent, sensibil, etc pe mess.Se scriu cuvinte, nu se exprima sentimente.

Daca ai si tu 12 ani,apoi nu am ce sa iti cer...n-ai habar cat de mizerabili pot fii oamenii.

Sfatul meu e sa stai cuminte, in banca ta, vezi-ti de scoala si lasa dragostea pentru 15+ ca acum nu e timpul.

Baietasul ala te poate face cum vrea el, sa te vrajeasca in 2 secunde.

Ai grija si demonstreaza inteligenta!

4 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Uite, in niciun caz nu il accepta in caz ca iti cere sa fii cu el.Si daca o sa-ti placa, fa-o pentru prietena ta! Iti dai seama cat ar suferii.Doar amical sa fiti. happy

| тecнιннιlα a răspuns:

Mama ei este putin cam stricta, dar are intentii foarte bune happy. Prietena ta are 12 ani si sta cu unu de 17 Hellooo happy + se poate confunda pentru ca asa cum ai spus si tu iubirea se naste din prietenie happy. Nu ai de c e sa-ti faci griji, te asculta, te intelege, continua sa vorbesti cu el si daca nu-ti va convenii sa-i spui si sa rezolvi problema happy, iar cu prietena ta stai linistita nu-i nimic grav. Cu timpul toate se rezolva fie ca vrei sau nu happy. Ai grija de tine :*.

| Larisa_3441 explică:

Doamne lolly dar nu vreau sa fiu cu el in niciun caz stau sa ma gandesc daca chiar este un prieten adevarat sau un profitor si oricum el cred ca nu mi-ar cere asta daca el mi-a spus ca inca o iubeste

| Wizard33x a răspuns:

Aiurea. tipul nu e deloc de incredere. Prietena ta are 12 ani si el 17 inseamna. Ce baiat de 17 ani ar sta cu o fata de 12? Ai grija ca poate sa incerce sa intre pe sub pielea ta. Gen daca nu s`a mai putut cu ea se poate cu tine. Deja vad ca ti-a captat interesul. Nu are rost sa ajunga acum nici macar cel mai bun prieten al tau daca a fost o data a fost cu prietena ta. Si crede-ma. o spun din experienta, fratie d`asta nu exista. doar atractie!