In primul rand,oricine poate parea sincer,visator,maestru,cult,inteligent, sensibil, etc pe mess.Se scriu cuvinte, nu se exprima sentimente.
Daca ai si tu 12 ani,apoi nu am ce sa iti cer...n-ai habar cat de mizerabili pot fii oamenii.
Sfatul meu e sa stai cuminte, in banca ta, vezi-ti de scoala si lasa dragostea pentru 15+ ca acum nu e timpul.
Baietasul ala te poate face cum vrea el, sa te vrajeasca in 2 secunde.
Ai grija si demonstreaza inteligenta!
Uite, in niciun caz nu il accepta in caz ca iti cere sa fii cu el.Si daca o sa-ti placa, fa-o pentru prietena ta! Iti dai seama cat ar suferii.Doar amical sa fiti.
Mama ei este putin cam stricta, dar are intentii foarte bune . Prietena ta are 12 ani si sta cu unu de 17 Hellooo + se poate confunda pentru ca asa cum ai spus si tu iubirea se naste din prietenie . Nu ai de c e sa-ti faci griji, te asculta, te intelege, continua sa vorbesti cu el si daca nu-ti va convenii sa-i spui si sa rezolvi problema , iar cu prietena ta stai linistita nu-i nimic grav. Cu timpul toate se rezolva fie ca vrei sau nu . Ai grija de tine :*.
Doamne lolly dar nu vreau sa fiu cu el in niciun caz stau sa ma gandesc daca chiar este un prieten adevarat sau un profitor si oricum el cred ca nu mi-ar cere asta daca el mi-a spus ca inca o iubeste
Aiurea. tipul nu e deloc de incredere. Prietena ta are 12 ani si el 17 inseamna. Ce baiat de 17 ani ar sta cu o fata de 12? Ai grija ca poate sa incerce sa intre pe sub pielea ta. Gen daca nu s`a mai putut cu ea se poate cu tine. Deja vad ca ti-a captat interesul. Nu are rost sa ajunga acum nici macar cel mai bun prieten al tau daca a fost o data a fost cu prietena ta. Si crede-ma. o spun din experienta, fratie d`asta nu exista. doar atractie!