| Larisa_3441 a întrebat:

Poate fi confundata prietenia cu iubirea tinand cont ca iubirea se naste din prietenie? Si hai sa va spun si de ce va intreb

Prietena mea are un iubit cu 5 ani mai mare decat ea oricum asta nu conteaza. Cand ma plimbam cu ei prin parc la un moment dat vine mama prietenei mele.Se duce ea la maicasa si ii spune ca vb acasa. Din ziua aceea nu am mai vb cu ea pentru ca ia luat telefonul si internetul si tipu s-a despartit de ea. Nu mai vb cu ea de vreo o saptamana si sa si despartit de ea el spunandu-mi mie ca el o iubeste.Eu cu acest tip vb des ieri l-am adaugat pe mess de la ignor si am inceput sa ne povestim intamplari din viata pe care pe mine ma socat cat de sensibil si sincer este in realitate. Daca vorbesti cu el iti lasa alta impresie dar de fapt nu este deloc asa. Mi-a spus ca daca vreau sa fiu surioara mai mica a lui iar eu am raspuns da.

Stau sa ma gandesc ca daca se indragosteste de mine(eu niciodata nu pot confunda o buna prietenie cu iubirea)mi-e frica in sfarsit am gasit o persoana care sa ma inteleaga si sper sa nu ma dezamageasca.Prietena mea are 12 ani si este cu el dar pare mai mare la fel ca mine. FUNDA+VOT+TOTI CE VRETI

Răspuns Câştigător
| RedBull_3599 a răspuns:

Intreaba-ti prietena daca mai simte ceva pentru el,daca nu,stai cu el, ca aveti lucruri in comun, daca zice da. puteti fi doar prieteni fb [sau sa fi surioara lui].

2 răspunsuri:
| Alina_9354 a răspuns:

Nu e nimic rau in a fi prieteni dar prietena ta poate interpreta altceva si trebuie sa te gandesti bine inainte, sa discuti cu ea, sa-i spui ca va intelegi bine si nimic mai mult! Sunt sigura ca ea inca tine la el si s-ar supara foc pe tine daca te-ai baga peste ea! Incearca sa-i explici si lui de la inceput ca vrei doar sa fiti prieteni ca sa nu o faci pe prietena ta sa sufere! Sper ca te va ajuta sfatul meu si sa primesc FUNDAlove struck

| Mousie a răspuns:

Tu nu confunzi prietenia? pai mai fata ce dracu de prietenie ai tu cu cea mai buna prietena a ta, daca vb cu el pe mess imediat de cum s-au despartit? asa prietena esti tu? la prietena ta i-ai zis ca tu ai acceptat sa fii surioara lui? vai lumea din ziua de azi nu mai stie ce inseamna aia prietenie, dar mai sa o aprecieze. cred ca as face infarct in locul prietenei tale. si nu iti face iluzii, lui nu ii place de tine, vb cu tine sperand ca asa mai afla ceva de la tine despre ea, sau ii aduci aminte de prietena lui