O prietenie de multi ani se poate strica intr-o secunda din cauza dragostei...si la fel de bine o prietenie se poate transforma in dragoste...care sa dureze o viata...depinde foarte mult de caracterul persoanelor respective si conteaza foarte mult sa nu strici o prietenie daca nu esti sigur ca o posibila relatie se va sfarsi bine... exista riscul de a pierde un prieten adevarat...sau riscul de a lasa iubirea sa treaca pe langa tine.
Da sigur k se poate, pentru ca normal ar fi ca inainte de a iubi pe cineva sa ii fi bun amic, sa va cunoasteti, sa aveti incredere unul in altul, apoi apare si dragostea, pe parcurs...
Da, dovada cea mai concludenta pentru mine sunt cei 35 de ani de casnicie petrecuti alaturi de prietenul meu cel mai bun si cei 5 copii ai nostri.
Sigur ca da...asa se intampla de foarte multe ori cand exista prietenie intre o fata si un baiat... ei fiind prieteni f buni isi impart experiente pareri isi dau sfaturi si asta poate duce la o dragoste frumoasa
succes
Sunt convinsa, pentru ca eu am ajuns sa-l iubesc pe prietenul meu cel mai bun cu timpul, acum suntem impreuna si vom sarbatorii sapte anisori impreuna.
Si cred ca nu exista iubire mai sincera si rezistenta ca si cea dezvoltata in timp bazata pe incredere si sinceritate.
Asta e cea mai frumoasa dragoste: cea dintr-o prietenie adevarata. Mereu mi-am dorit asa ceva:X
Problema este sa fii pregatit si pentru un esec, pentru ca in cazul nefericit al unei despartiri, nu cred ca cei doi mai pot fi prieteni ca la inceput.
Dap este posibil dar prietenia se poate strica la fel de bine cum poate degenera in iubire deci ar trebui sa ai grija(in caz ca e vorba despre tine)