| ioanaflorina12345 a întrebat:

Poate o fata sa ramana insarcinata daca nu a avut niciodata ciclu, si baiatul s-a terminat in ea?

16 răspunsuri:
| Sara2 a răspuns:

Daca nu fata nu are menstruatie nu poate sa ramana insarcinata
dar doamne iarta-ma la cati ani a facut sex la 10-11? k la 12 le vine la majoritatea

| zuzu a răspuns:

Se poate!

| valentinamarinamary a răspuns:

Eu cunosc fete la care le-au venit la 16, 17, 15 ani ...deci nu cred ca e asa impertinenta sa faca sex de la 13, 14 ani oh go on!

| TeoPT a răspuns (pentru valentinamarinamary):

Deci tu crezi că e normal pentru una să se f*** de la 13 ani? straight face

| valentinamarinamary a răspuns (pentru TeoPT):

Nu m-ai inteles ...am spus ca. cunosc fete si de 17 ani la care inca nu le-au venit deci aceasta nu neaparat are 13, 12, ani poate sa aiba 15 sau 16 ...nu,nu mi se pare normal de la 13 ani!

| TeoPT a răspuns (pentru valentinamarinamary):

Ok, greșeala mea, scuze, tu ai vrut să spui "impertinentă" și eu am înțeles "impertinență "

| Oana92 a răspuns (pentru valentinamarinamary):

Cate ``impertinente`` din astea am vazut...

Răspuns utilizator avertizat
| bObby123 a răspuns:

No ciclu no bebe. laughing stai linistita

| DarkBlood32 a răspuns:

Pai.da. Eu puteam sa raman si inainte sa-mi vina primul ciclu. crying Ca eu de cand m-am nascut ovulele mele erau dezvoltate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciclul vine la fete intre 11 si 13-14 ani. Cam cat de catea ar putea fi respectiva ca sa fi facut sex inainte sa aiba ciclu?! laughing Nu e natural, nu exista instinctul.Dar, in fine, nu, nu poate...stai linistita...

| Ekcstsy a răspuns:

Teoretic nu. Practic bineinteles. Daca va luati niste obsedati din astia de "placinte cu crema" (creampie) laughing. ASA va trebuie!

| Dianaㄨ a răspuns:

Esti incostienta?
Cati ani ai tu? O fata fara ciclu care isi incepe viata sexuala va avea urmari grave de suferit, atat fizice cat si, in cele mai multe cazuri, psihice!

| StefanXy a răspuns:

Posibil ca fata sa fie ipotenta...

| keybyeTeQuila a răspuns:

Buna!
da se poate deoarece el a ejaculat in tine dar ca sa fii sigura fa 1-2 teste de sarcina ca sa scapi de indoeli.si data viitoare spune-i iubitului sa nu mai faca asta ca sa nu pricopsiti cu un copil nedorit sau facetio protejat.
sper sa iti fi fost de folos te pup
ai i grija pe viitor bafta!
funda?

| AnDr3y0o a răspuns:

Da normal, 100%.
Pe bune.