Daca nu fata nu are menstruatie nu poate sa ramana insarcinata
dar doamne iarta-ma la cati ani a facut sex la 10-11? k la 12 le vine la majoritatea
Eu cunosc fete la care le-au venit la 16, 17, 15 ani ...deci nu cred ca e asa impertinenta sa faca sex de la 13, 14 ani !
Deci tu crezi că e normal pentru una să se f*** de la 13 ani?
Nu m-ai inteles ...am spus ca. cunosc fete si de 17 ani la care inca nu le-au venit deci aceasta nu neaparat are 13, 12, ani poate sa aiba 15 sau 16 ...nu,nu mi se pare normal de la 13 ani!
Ok, greșeala mea, scuze, tu ai vrut să spui "impertinentă" și eu am înțeles "impertinență "
Cate ``impertinente`` din astea am vazut...
Pai.da. Eu puteam sa raman si inainte sa-mi vina primul ciclu. Ca eu de cand m-am nascut ovulele mele erau dezvoltate.
Teoretic nu. Practic bineinteles. Daca va luati niste obsedati din astia de "placinte cu crema" (creampie) . ASA va trebuie!
Esti incostienta?
Cati ani ai tu? O fata fara ciclu care isi incepe viata sexuala va avea urmari grave de suferit, atat fizice cat si, in cele mai multe cazuri, psihice!
Buna!
da se poate deoarece el a ejaculat in tine dar ca sa fii sigura fa 1-2 teste de sarcina ca sa scapi de indoeli.si data viitoare spune-i iubitului sa nu mai faca asta ca sa nu pricopsiti cu un copil nedorit sau facetio protejat.
sper sa iti fi fost de folos te pup
ai i grija pe viitor bafta!
funda?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
r0x1 întreabă: