Denysse94 tu de ce crezi ca negri ca au penisul cel mai mare? e logic ca conteaza mult penetrarea, la africani este selectie naturala 100%, clar ca conteaza dar si pozitia
Daca sex inseamna doar sex oral fata se va plictisi de tine, trebuie sa o penetrezi pana ajunge la orgasm, 3 minute e cam putin
Nu, ca ala nu mai este amor, fiind cea mai frustranta partida de sex pentru o fata, odata ce ea nu apuca nici macar sa se excite(umezeasca) sa simta nimci, cat despre orgasm...nici nu poate fii vroba.
In general, asemenea relatii se termina repede, daca baiatul este invatat cu masturbarea si se scapa pe el rapid, sexul devine o problema mare pentru fata, ramanad nesatisfacuta.
Probabil ca o cunilitie perfect efectuata, care se finalizeaza cu producerea unui orgasm ce va oferi partenerei de sex placere, satisfactie si destinderea dorita si binevenita. Capacitatea de a reusi sa oferi o cunilitie ''meseriasa'', va avea darul de a induce in mentalul femeii atat ''uitarea'' cat si ''iertarea'' faptului ca a avut parte de un sex scurt si nesatisfacator. La urma urmei ceea ce conteaza cu adevarat in cazul intretinerii de jocuri si/sau acte sexuale, este producerea placerii si atingerea satisfactiei de catre ambii parteneri (sau mai multi), indiferent prin ce mod este realizat acest...deziderat.
Aaa pai e cam aiurea...Trece de cateva ori cu vederea dar nu la infinit deoarece poate vrea si ea sa se simta bine facand normal
Pe tine ce te intereseaza de fapt/in principiu atunci cand intretii un act sexual, faptul sau ideea de a ajunge ''in rai'' sau modul prin care iti este oferita satisfactia ''raiului''?
Sincer sunt mai multe criteri prin care o femeie priveste actul sexual.Nu poti sa traiesti doar din sex oral si orgasm clitoridian ai nevoie si de contactul normal si orgasm vaginal ca de aceia suntem femei si barbati ca pana si lezbienele folosesc jucari sexuale pentru a se satisface, daca doreau doar oral si s-ar simti bine doar asa de ce ar folosi.Normal ca ma intereseaza si cum ajung in punctul ala sau in rai cum spui.M-as plictisi daca mi-ar oferi doar sex oral si de la un timp probabil ca nu ar mai functiona atat de bine nu ar mai fi atractia asa mare
Normal conteaza foarte mult.Te simti bine cu sex oral din cand in cand sau ca si preludiu dar totusi si nevoie de sex normal te simti bine, te inmultesti daca doresti si oricum pentru hormoni nu se compara o masturbare sau un oral cu un act normal care iti ajuta foarte mult si fizicul si psihicul...
Domnilor, nu vă amăgiţi... Penetrarea contează cel mai mult. Degeaba mă aduce partenerul la orgasm prin oral, dacă prestarea sexulului normal lasă de dorit. Dacă orgasmul ar fi tot ce m-ar împlini sexual, aş prefera foarte frumos să mă masturbez, că doar eu mă cunosc foarte bine şi ştiu cel mai bine ce îmi provoacă un orgasm intens. În realitate fac asta foarte rar, oral accept la fel, rar, sexul normal fiind pentru mine cel mai satisfăcăto, chiar dacă aşa nu ajung întodeauna la orgasm.
Florin12701990 întreabă:
lorrenush întreabă:
George0197 întreabă: