Buna, nu e asa; deci, depindede varsta celor 2; o relatie poate dura chiar daca cei 2 nu fac sex, asta daca ambii prefera abstinenta, sau unul dintre ei nu e pregatit sau cine stie ce alte motive.Nu e adevarat ca un barbat nu poate sta fara sex, deci dorinta si nevoia oarecum de sex e prezenta atat la femeie si la barbat, dar ambii pot rezista fara daca isi impun asta, depinde de vointa lor! Un barbat de ce sa nu poate si femeia sa poata? Se poate ca o relatie sa dureze fara sa faca sex, dar totusi dupa un timp indelungat eu zic ca daca cei 2 se iubesc si se cunosc, atunci de ce sa nu o faca? Desigur, sa fie bine informati si varsta sa fie un corespunzatoare;
Sexul este o activitate, deci pana la urma depinde de fiecare in parte, sunt multe cazuri in care un cuplu nu au facut sex si sunt de mult timp impreuna, dar totul cu o limita; la un moment dat sexul ocupa si el un loc destul de important, nu cel mai important, dar conteaza oarecum, desgiur daca faci dragoste cu persoana iubita, nu sex mecanic.
Da, poate.Insa unii barbati nu rezista o perioada indelungata fara contact sexual si uneori din cauza aceasta se produc si despartiri.Acum difera de la persoana la persoana, ca nu toti sunt la fel.
Fetele rezista mai mult fara sex.]
Atunci cand ai destula incredere se poate face si petting si nu se ajunge la un contact sexual.
Toata lumea poate sta fara sex, in mod egal femeile si barbatii. Important este sa existe un motiv suficient de puternic. Asadar, da, o relatie poate dura fara sex, daca exista un motiv (partenera prea tanara, inca nepregatita fizic si psihic, etc).
Nu prea rezista adica daca u esti de acord ca el sa se duca la altele da o sa rezistenici femeile nici barbatii nu pot sta pentru ca sunt acei hormoni care trebuie eliminati poti sa razi dar poti ajunge la spital din cauza asta
Iar barbatii mai mult de 2-3 luni nu rezista
Buna. Da, o relatie poate sa dureze si daca intre cei 2 nu a existat contact sexual, insa nu poate dura asa la nesfarsit, adica foarte mult timp.Si barbatii pot sta fara sex daca vor, doar ca nu asa mult timp.
Dupa parerea mea, daca cei 2 parteneri au o relatie serioasa ce dureaza de 2 ani sau mai mult si nu au facut dragoste, inseamna ca dragostea dintre ei nu e asa mare sau unul din ei nu are incredere in celalalt.
Eu de exemplu pot sta şi 2-3 ani dacă nu am o relaţie stabilă (deşi prefer sexul sportiv dacă nu am o relaţie stabilă căci doar e o activitate ce-mi place, de ce să nu-mi trăiesc viaţa dacă nu fac rău nimănui?!).
Pe de altă parte, dacă am o relaţie stabilă, înseamnă că cel puţin mă atrage cât de cât fata (greu de spus la modul general dacă o iubesc sau nu) şi atunci, e mult mai dificil să fac abstinenţă. De ce? Pentru că în prezenţa ei altfel mă simt şi pur şi simplu o doresc şi voi fi tentat să vreau să o am în pat pentru că sunt atras de ea şi am o relaţie cu ea.
De aceea spun că dacă partenera are minim 16 ani, relaţia are două-trei luni minim (ca s-o cunosc cât de cât) şi nu e bolnavă, încep încetul cu încetul s-o pregătesc fiziologic şi psihic (petting, discuţii deschide despre subiect, etc. etc.).
Mi se par inumane, batjocoritoare şi înjositoare la adresa bărbatului relaţiile care ţin peste un an fără raporturi sexuale între cei doi... doar aşa pentru că ea "nu cedează". Nu cedezi? Alta! Iaca, de parcă ar fi ultima femeie din lume!
O relaţie fără raporturi sexuale (absenţa lor fiind nemotivată!) nu rezistă, sau cel puţin în mod normal nu ar trebui să reziste.
Iată caz real auzit acum câteva zile:
El 16 ani, ea 15 ani.
Cam pe când a făcut ea 17 ani (şi el 18), a început să încerce petting-ul şi să-şi dorească mult să o facă cu ea.
Ea începe istericalele şi textele stupide de tipul "nu mă iubeşti că dacă m-ai iubi m-ai aştepta oricât bla bla bla".
El înghite, mai aşteaptă şi cam pe când are el 20 de ani şi ea 19, aceasta se desparte de el pentru că acesta ajunsese în pragul disperării pentru că o relaţie aşa de lungă fără raporturi sexuale este pur şi simplu frustrantă pentru un bărbat.
La 10 zile de la despărţire, aceasta intră în altă relaţie şi în doar o săptămână aceasta se şi culcă cu ăla. Cine a picat de prost?!
Salut, gândeşte-te bine!
Poate sa reziste, insa depinde de multe aspecte nu poti sa compari relatia unei tipe de 16 ani cu a uneia de 30 conteaza varsta si conceptiile fiecaruia despre viata!
Nu e asa
pr meu e virgin, ew de asemenea
avem impreuna 9 luni si tot mai rabdam
Si da, am incredere il el ca nu a facuto.Stiu sigur asta
Nu cred ca se poate...decat daca partenerii sunt bosorogi si mai sunt si bolnavi.stiu foarte multi barbati care o fac foarte rar (oameni seriosi
)si am auzit cazuri de femei care nu pot rezista. Ia gandeste-te tu cate femei nu se mastrubeaza!
Da, daca 1 sau ambii fac sex cu altcineva, in timpul in care nu "se poate cu respectiva/ul". e destul de comun, si se incadreaza la sex amical de intretinere.
Cat si cum "stau fara sex" adica si fara masturbare?! e foarte discutabil, si deloc recomandabil! - psihofiziologic!
De aceea exista si celelate forme de sex alternativ: manual la Petting, si cu varianta optionala de oral, sau intre coapse, 69, etc.
Dar este de preferat sa existe si ceva afectiune, altfel, dezamagirea poate. fi foaaarte mare!
Kongeriket: ai uitat oare aspectul ca al 2-lea poate a "sponsorizat" mult mai puternic/decisiv, iar ea era deja "coapta" din relatia anterioara, asa ca. "c`est la vie, toujous parshiva!".
Buna seara am si eu o singura intrebare cred ca sunt destule fete ca sa imi raspunda.eu m`am desartit de sotia mea in 3 ani de vreo 4x ori si am stata despariti in astia 3 ani de 4 ori cam o peridoa de 4 luni. pe urma ia am cauta de data asta a plecta din nou fara motiv, fara sa ai fac ceva fara ma cert cu ea fara sa o Bat, credeti ca se va mai intoarce sau ce este cel mai bine sa fac sa o las impace, si sa ma caute ea? v-am spus am cu ea 3 Ani!