Las-o mai moale cu masturbarea, eventual incercati sa faceti Petting, si sa iti faca ea, cam odata la saptamana! - daca se potriveste, ca mai sunt atatea "educate" aiurea, adica nu! si de aici atatea tragedii!
Esti prea mic ca sa ai probleme cu erectia. Se poate intampla ca de la masturbare sa nu mai ai erectie, mai ales daca ai facut-o in ziua respectiva.Problema e, ca e prea devreme cu sexul si cu masturbarea.
De unde sti ca nu e momentul? Niciodata nu se stie . Daca o faci de 10 ori pe zi nu cred ca ai probleme, stai si tu cuminte cateva zile si vezi daca e acelasi lucru. Good luck.
Ce problema cu erectia? poti sa o descrii un pic? iti moare in 10 secunde? sau cum?
dar probabil da, ti-e frica sa nu dai gres si de asta astepti sperand ca ti se va rezolva problema. nu stiu daca e ceva mental sau medical. ar trebui sa descrii mai mult.
Cum sa nu ti se mai ...scoale daca te-ai masturbat mai devreme? Daca nu se mai scoala ai tevile infundate...
Man. daca ai erectie cand esti cu ea... e o dovada sau motiv de a face sex cu ea. ii zici "Iubi vezi ce imi provoci: suferinta". intelegi u! bfta!
Cred ca am scris de 4 ori pana acum ca nu este bine sa te masturbezi daca ai prietena.
Lasa xxx-ul cand ai prietena, fa cu ea sex. Cheam-o si tu la tine la un film gen The Notebook sau asa si faceti si voi acolo niste sex.
Bafta.
Pai eu cred ca e ceva mental pana acum eram strong dar nu stiu dintr-o data s-a intamplat chestia asta adica nu mai e ca o bata de baseball.Mai am momente cand mi se ridica dar nu mai e asa strong si na nici nu mai am pofta aia nici cand vreau sa fac sex nici cand ma masturbez
deja am inceput sa imi fie rusine sa mai povestesc
Mario1996 întreabă: