| Lala18 a întrebat:

Poate o sa sune ciudat sau asa dar as vrea sa stiu si eu daca vi se pare ciudat sau anormal sa ai 18 ani si sa nu iti fi inceput viata sexuala? Am intalnit destule personaje care s-au uitat ciudat la mine sau au ras etc cand au aflat ca nu mi-am inceput viata sexuala desi am 18 ani. E chiar asa anormal? Ce parere aveti?

17 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu e deloc anormal, ci chiar foarte frecvent. Te apasa pe tine, dar sa stii ca majoritatea fetelor cu un anumit nivel de educatie sunt virgine la 18 ani.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu este nici pe departe "chiar aşa de rău", asta-i clar.
Nu este, pe de altă parte, nici pe departe un lucru bun sau că "deţii cea mai de preţ chestie le fete". Total neadevărat.
Pur şi simplu eşti virgină şi-atât.
Acum, însă, depinde de situaţie: Dacă ai avut un prieten cu care ai stat să zicem 6-7-8 luni, un an şi acesta ţi-a propus să vă începeţi viaţa sexuală şi tu l-ai refuzat în repetate rânduri pe sistemul "nu cedez" şi alte tâmpenii de le citesc constant pe acest site, atunci da, ai o problemă tu!
Dacă, pe de altă parte, nu ai avut o relaţie serioasă până acum, înseamnă doar că nu ai întâlnit o persoană care să merite deranjul şi cu care să-ţi începi viaţa sexuală, ceea ce este cât se poate de "în regulă".
Cât priveşte băieţii care nu vor să fie cu virgine... pot să-ţi spun câteva motive pentru care nu ar vrea căci şi eu am fugit de virgine ca dracu' de tămâie până recent:
1. Virginele (unele) sunt de obicei destul de frustrate (în special cele peste 18 ani)
2. Unele virgine au senzaţia că merită nu-ştiu-ce respect în plus doar pentru că sunt virgine şi consideră că e o mare virtute bucata aia de carne - ceea ce este în mod evident stupid!
3. Foarte multe virgine refuză petting-ul pentru a fi pregătite fiziologic pentru actul sexual şi dau crezare "prietenelor" care au procedat la fel şi, mai mereu, au avut dureri mari la deflorare şi astfel cred că şi ele vor păţi asta şi dau în patima fricii de durere.
4. Destul de multe fete virgine au pretenţii exagerate de la prietenii lor doar pentru că "s-au dăruit lui" de parcă virginitatea ar însemna vreo fundiţă pe care-ar purta-o ele şi ele însele fiind ceva "cadou".
5. Multe virgine au pretenţia nefondată şi total stupidă "să le aştepţi până când se simt ele pregătite" traducându-se asta uneori în ani de zile (în realitate, dacă refuză petting-ul şi-l forţează pe el să aştepte peste un an el este îndreptăţit să meargă la alta).
6. După ce le spui cele spuse la punctul 5, vor începe cu texte enervante de tipul "dacă mă iubeşti mă aştepţi oricât" de parcă s-ar trezi ele zilnic cu dureri de testicole căci nu de alta dar abstinenţa la bărbaţi atunci când ai o relaţie cu o fată de-ţi place de ea măcar cât de cât e mult mai dificilă decât abstinenţa atunci când nu ai o relaţie stabilă.
7. Virginele, având prejudecata asta că vezi-doamne sunt aşa speciale, au tendinţa, mai ales după deflorare, să aibă pretenţii din ce în ce mai ridicate pe sistemul "m-am dăruit ţie, acum dansează cum spun eu că doar am făcut un mare sacrificiu pentru tine".
E drept, că o mare parte din cele spuse mai sus se datorează, cu părere de rău o spun, tot din cauza stupizeniei masculine dar şi a religiei care au ridicat în slăvi mai mult decât era justificat virginitatea feminină creându-se astfel mentalitatea foarte permisivă când vine vorba de bărbaţi dar extrem de dură şi rău-voitoare când vine vorba de femei.
Prin urmare, este extrem de complicat cu virginele şi o relaţie cu o virgină, în mare parte dintre cazuri (recunosc că nu în toate şi felicitări fetelor care nu sunt aşa!) este sursă de frustrări şi, ca bonus, ajunge să-ţi placă fata dar să fii nevoit să faci abstinenţă îndelungată şi nemeritată iar, o dată ce-şi începe viaţa sexuală cu tine, sunt destul de puţine şanse ca aceasta să fie satisfăcătoare la început, atât pentru el cât şi pentru ea.
Astea sunt motivele pentru care eu am refuzat multă vreme să am de a face cu virgine.
Menţionez la final că nu încurajez sexul iresponsabil sau la vârste sub 16 ani la fete (reprezintă risc medical) dar, pe de altă parte, condamn categoric păstrarea virginităţii doar ca să "nu cedezi" în ciuda unei relaţii cu un bărbat/băiat iubitor.
Ah... şi era să uit: Multe virgine se tem să nu fie părăsite la scurt timp după începerea vieţii sexuale. Ei bine, nimic în viaţă nu e 100% sigur, prin urmare nici asta şi ţine puţin şi de noroc, indiferent cât de bine cunoşti omul.
Şi-n plus, unii mai zic că e bine să stai cât mai mult cu un tip până să-ţi începi viaţa sexuală cu el atât pentru ca "să vezi cât te aşteaptă" (aspect care dacă durează cum spuneam, peste 1 an va duce la prima certitudine din relaţie: părăsirea pentru alta) dar şi pentru "a-l cunoaşte mai bine căci un an nu e suficient".
Pentru asta eu spun doar că nici o viaţă uneori nu e suficient să cunoşti un om aşa că, viaţa trebuie trăită!
Spor şi să faci alegerile potrivite pentru tine.
P. S.: Nu uita ca înainte să-ţi începi viaţa sexuală (indiferent dacă o faci mâine sau peste 3 ani) să te informezi bine asupra metodelor de protecţie ca să nu te trezeşti cu surprize.

| vlaaddd a răspuns:

Pai precizeaza, esti fata sau baiat?

Baietii de obicei isi incep viata sexuala mai tarziu decat fetele.

| αndï a răspuns:

E semi - normal, dar ar fi si mai normal sa gasesti un baiat serios si sa scapi de prostia asta de virginitatewinking

| 2696 a răspuns:

Felicitari! Esti cat se poate de normala...pe bune vorbind viata sexuala ti-o incepi cand vrei tu si cu cine vrei. Acele persoane au conceptii cam proaste de te barfesc pentru asa ceva.Important e sa simti tu ca a venit momentul potrivit nu elewinking

| seby8873 a răspuns:

Uite eu nu ma prea pricep la matria asta in legatura cu fetele dar ce stiu insa despre asta este ca: intr-adevar unele persoane te arata cu degetul dar...in primul rand tie nu trebuie sa iti pese ce zice lumea de tine mai ales daca e de rau sau ceva incomfortabil. In al doilea rand, din cate am auzit eu (de la fete) virginitatea la o fata e cea mai scumpa chestie sau nu stiu cea mai tare chestie oricum asa ca decizia tie iti apartine. Daca tu inca te simti bine asa cum esti si inca nu ai chestia aia care sa te faca sa iti deschizi granitele parerea mea e ca nu merita. Asta nu stiu eu cat merita sau cat nu dar oricum y'ure choise.

PS: Multa lume zice ca e mai rau sau mai greu sa iti incepi viata sexuala la o varsta mai inaintata. habar nam...succes

| DrPedobear a răspuns:

Nu este un lucru deloc rau ba chiar din contra: este rezultatul unei educatii bune si al faptului ca ai fost ferita de influentele negative.
O sa faci un baiat foarte fericit cand o sa te decizi sa-ti incepi viata sexuala. Asigura-te doar ca baiatul o sa meritewinking

| Happyness a răspuns:

Daca sunt fete e bine ca nu si-au inceputo si bv lor daca sunt baieti thinking hmm putin anormal da se accepta si la ei

| dulciana a răspuns:

Nu.deloc nu e anormal trebuie sa te mindresti. felicitari cu asa ceva

| ody a răspuns:

Felicitari, si eu aproape am 18 ani fara 2 luni si inca nu mi-am inceput viata sexuala

| Lala18 explică:

Sunt fata.si vroiam doar va sa stiu parerea. pot fi deranjante comentariile rautacioase. si mai toate colegele si prietenele mele si-au inceput viata sexuala deja.si am intalnit baieti care nu vor sa fie cu virgine din motive de ei stiute.

| laurentiu a răspuns:

Sunt invidiosi pe tine, foarte bine ca esti o fata cuminta si nu dai virginitatea pentru placere, prostie si baieti frumosi sau mai stiu eu pe ce cum fac majoritatea aproape toate fetele.
virginitatea se pierde atunci cand esti casatorita si faci nunta si pleci in luna de miere, stiu ca suna ciudat dar asa e cel mai bine si omenesc.

| laurentiu a răspuns:

Fetele care nu mai sunt virgine am vazut ca sau apucat sa dea la totii stupid, cred ca mor de ciudalaughing

| eneeda a răspuns:

Daca ai stii tu cate din "prietenele" sau cunostiintele tale te invidiaza nu ai idee!
Iar baietii care vor fugi de tine cand vor afla ca esti virgina sunt oameni de nimic care din prima nu trebuie sa iti pierzi timpul cu ei!
Important este de spus ca absolut toata lumea care te-a felicitat o face sincer si sa fi mandra cu lucrul acesta... faptul ca nu ai fost atrasa de curiozitatea unei placeri relative te face un om deosebit fata de toti ceilalti sau celelalte.

Ai grija cum iti alegi prietenii in sensul ca cei care rad de tine din cauza asta nu trebuie sa ii mai consider prieteni iar cei care te apreciaza sa ii ti aproape!

Trebuie sa fi un o deosebit si iti doresc sa intalnesti persoana potrivita si care poate sa iti devina si sot happy ca e un lucru foarte frumos daca se intampla asta big grin sincer!

| eneeda a răspuns:

Vai ce m-am amuzat! laughing cine da "stupid" la toate raspunsuriele ce includ "felicitari" ca esti fata cuminte...cred ca are o mare frustrare! si ca ii pare rau ca nu mai e si nici nu va mai fi o fata cuminte, iar daca e un baiat care da "stupid" e haios ce vrea sa demonstreze.si mai haios ar fi daca te-ar cunoaste laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e anormal deloc! Ce te-a apucat? Eu acusi fac 19 si tot n-am facut nimic! Asa ca stai linistita ca esti foarte bine asa! Cine vrea sa te aibe, trebuie sa te merite, nu uita asta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de cerintele corpului tau