:O unde ai auzit tu asta?
Poti s-o faci cand vrei, cu cine vrei ( sa nu exageram. )
Medical vorbind, s-a demosntrat ca in cazul barbatilor, ejacularile dese ( nu stiu exact ce inseamna des in materie de timp) determina o suprasolicitare a glandelor seminale si pot duce la cancer testicular. Ideea e ca intotdeauna ce e mult strica. Acum depinde si de libidoul fiecaruia.
Cine te-a mintit? o poti face zilnic chiar de mai multe ori pe zi nu-i nici o problema e foarte bine
.pai.ca sa stiti si voi.
Mama mea este medic.Daca vreti sa riscati de cancer.sau.alte boli ex .Sifilis.Sida.Continuati sa faceti sex.
...Parerea mea este ca. daca o facem. a o facem cu prezervativ.
. nici pilulele nu apara intodeauna.
Si cum a mai spus cineva.la baieti nu este bine sa ejaculeze frecvent.
Iar la fete.nu este indicat sa schimbe partenerul de 'imperechere' des.
Nu va riscati pentru ceva.. Depinde de varsta voastra.
... daca nu ai inca 16 ani, este foarte periculor.
. corpul nu este inca suficient dezvoltat, si pot aparea multe complicatii
:*
Succes
Anthu eu am intrebat numai un lucru, deamu de protectie stiu eu, si nu ma culc cu cine se nimereste...stiam si eu ceva ca nu-i bine baietilor sa ejacueze des...si am vrut sa aflu precis. oricum va multumesc pentru raspuns
De obicei cuplurile stabile îşi stabilesc singure ritmul.
Depinde de libidoul fiecăruia.
Unele cupluri se simt satisfăcute dacă fac sex o dată pe săptămână, altele dacă o fac de 20 de ori.
Depinde de libidou, de atracţia dintr-un anumit moment... nu există o "normă".
Iar aia cu cancerul testicular de la ejaculările dese... cred că există 100 de cazuri în toată lumea. Cancerul testicular se face de la radiaţii, alimentaţie nesănătoasă, lovituri dure şi frecvente în zonă, nu de la ejaculări!
Salut!