Nu stiu ce ti se pare asa exagerat ca un baiat poate sa iubeasca cu adevarat, pentru ca se prea poate lucru asta
Scuze pentru raspuns: daca parintii tai te-au conceput fara sa se iubeasca, atunci ai tot dreptul sa gandesti asa, dar nu inseamna ca ai si dreptate.
Getuta, nu este vina nimanui ca tu nu ai deschis ochii cand ai inceput o relatie cu un "comis voiajor", am scris asta deoarece toata lumea si-a dat seama de ce ai scris asa ceva, esecul tau in relatiile de prietenie nu trebuie sa te faca sa generalizezi. Ori nu ti-ai descoperit adevarata valoare si nu sti sa ti-o pui in practica ori esti prea naiva
Nu ti-ai pus intrebarea cine sufera mai mult dupa o despartire, pai iata eu iti spun - noi baietii suferim cel mai mult. apoi iata daca nu crezi ca si noi putem iubi du-te la spital ca esti bolnav psihic...
La fel cum parintii tai te-au facut pe tine asa m-au facut si ai mei pe mine, daca nu ai fi u nu ar fi iubire sau esti o greseala...nu stiu daca ma intelegi dar crede-ma ca si un baiat poate iubi o fata. sunt baieti care iubesc mai mult decat o fata.
eudemonica întreabă:
Amely21 întreabă: