Pff acum ati ajutat-o. unu da unu ba.
ca la betie ca la nervi poti sa spui si adevarul si prostii.
insa daca ai ceva care sa nu afle nimeni si nu vrei nu o sa afle. asta poti afla numa sub hipnoza. dar acum depinde si ce a spus el. ca mai sunt care spun cea ce vor si dupa aia "arzo focu de bautura ca ea e de vina". dar despre situatia ta eu cred ca nu era asa. cea a vrut sa spuna a spus. toti dau vina pe bautura. cu asta m-am scos si eu o data.
Latinii aveau o vorba: "In vino veritas" adica in vin ( mai precis in omul care a consumat vin!) sta adevarul, adica baut fiind, se "topeste" filtrul moral/logic si spune si ce nu ar spune treaz! Tie ti-a picat bine cate ceva, vreun compliment sau vreo promisiune si acum ti-e greu sa accepti realitatea cruda. Sorry, cam asta e. cateodata! Bine ar fi sa si inveti ceva din asta!
Betia iti da curaj.Probabil o fi fost adevarul, dar poate o fi fost doar minciuni (betie prea concentrata) . Bafta
Eu zic ca oamenii beti si copiii mici spun tot timpul adevarul. Poate ca nu a avut curajul sa iti spuna pana acum ca te place si probabil fiind beat, te-a sunat.Eu zic sa vorbesti mai serios cu el pe tema asta.
Baietii, toti oamenii, evident omul la betie spune adevarul, desi dupa nu mai recunoaste, spunand adevarul isi da arama pe fata, poate lucriri bune, poate lucruri rele. Cert e ca spune adevarul
Hey Anestezya baieti la betie nu spun ce e adevarat crede-ma stiu.la betie noi spunem doar lucruri stupide pe bune. funaa?
Da, si nu numai baietii, toti oamenii in general, nu isi mai pot ascunde gandurile. Trebuia sa il intrebi daca glumeste.
Exact.La betie prinzi un curaj.eu cand sunt beat sun o fata si stau 3-4ore la vrajeala si cand nu sunt beat nu prea ma tenteaza sa o sun...astas eu.