| Anestezya a întrebat:

Poate parea o intrebare stupida, dar, totusi, credeti ca la betie baietii sunt mai sinceri si spun ceea ce cred cu adevarat? ieri m-a sunat seara un baiat pe care il plac si mi-a spus multe lucruri, importante pentru mine, iar dimineata mi-a zis ca era beat, ce sa cred acum?

Răspuns Câştigător
| Alexakos a răspuns:

Pff acum ati ajutat-o. unu da unu ba.
ca la betie ca la nervi poti sa spui si adevarul si prostii.
insa daca ai ceva care sa nu afle nimeni si nu vrei nu o sa afle. asta poti afla numa sub hipnoza. dar acum depinde si ce a spus el. ca mai sunt care spun cea ce vor si dupa aia "arzo focu de bautura ca ea e de vina". dar despre situatia ta eu cred ca nu era asa. cea a vrut sa spuna a spus. toti dau vina pe bautura. cu asta m-am scos si eu o data.

7 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Latinii aveau o vorba: "In vino veritas" adica in vin ( mai precis in omul care a consumat vin!) sta adevarul, adica baut fiind, se "topeste" filtrul moral/logic si spune si ce nu ar spune treaz! Tie ti-a picat bine cate ceva, vreun compliment sau vreo promisiune si acum ti-e greu sa accepti realitatea cruda. Sorry, cam asta e. cateodata! Bine ar fi sa si inveti ceva din asta!

| ionutzul31 a răspuns:

Betia iti da curaj.Probabil o fi fost adevarul, dar poate o fi fost doar minciuni (betie prea concentrata) laughing. Baftawinking

| Maothecat a răspuns:

Eu zic ca oamenii beti si copiii mici spun tot timpul adevarul. Poate ca nu a avut curajul sa iti spuna pana acum ca te place si probabil fiind beat, te-a sunatbig grin.Eu zic sa vorbesti mai serios cu el pe tema asta.

| Marrriaaa a răspuns:

Baietii, toti oamenii, evident omul la betie spune adevarul, desi dupa nu mai recunoaste, spunand adevarul isi da arama pe fata, poate lucriri bune, poate lucruri rele. Cert e ca spune adevarul happy

| symplw a răspuns:

Hey Anestezya baieti la betie nu spun ce e adevarat crede-ma stiu.la betie noi spunem doar lucruri stupide pe bune. funaabig grin?

| Liptonel a răspuns:

Da, si nu numai baietii, toti oamenii in general, nu isi mai pot ascunde gandurile. Trebuia sa il intrebi daca glumeste.

| Skinnar a răspuns:

Exact.La betie prinzi un curaj.eu cand sunt beat sun o fata si stau 3-4ore la vrajeala si cand nu sunt beat nu prea ma tenteaza sa o sun...astas eu.