| ingersidemon a întrebat:

Poate prietena mea sa ramana insarcinata daca am facut sex fara prezervativ si nu mi-am dat drumul in ea? Specific faptul ca amandoi am fost la prima relatie sexuala si mi-a zis ca a avut ciclu acum 14 zile. As vrea sa stiu ce riscuri sunt. Multumesc!

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ti-ai dat deumul in ea nu este un risc asa mare, dar totusi riscul existaaaaa, oricat de mic.

| fabiola a răspuns:

Daca are un ciclu regulat isi poate calcula perioada fertila cu acest calculator; http://www.femei-moderne.ro/calendar-fertilitate/.Riscuri sunt :poti ramane de la lichidul preejeculator, poti contacta bts-uri!

| ● Ďعw a răspuns:

Pai lichidu ala preejaculator poate sa contina spermatozoizi. spune-i sasi calculeze perioada fertila(o poate calc pe net) si daca era in aceea per e mai nasol.totusi dupa 14 zile de la actul sexual spune-i sa-si faca un test de sarcina e indicat sa-l faca dupa prima urina.

| IrxnIroxyI a răspuns:

Da, poate. Exista o secretie inainte de ejaculare care poate contine spermatozoizi, dar sunt sanse doar de 40%.

| superwoman a răspuns:

Sunt destule sanse, pentru a fi mai linistiti cumpara. i un test de sarcina love struck

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este perioada eca mai fertila, asadar daca esti 100% convins ca nu ai scapat nici macar o picatura, riscul este in jur de 27%. Tinand cont ca ea a fost virgina, riscul e ceva mai mare (probabil 35-40%).

| RainBow_2697 a răspuns:

Spune`i sa`si faca un test de sarcina, e mai sigur.
nu e scump.il gasesti la farmacie.
wave

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Metoda asta o folosesc multe cupluri. nu e bine, mai ales ca nu exista "experienta". Folositi prezervatice, daca nu vreti sa deveniti parinti de tineriwinking //nu`i prea usor