| jordan_6666 a întrebat:

Poate puteti sa ma ajutati voi iubesc o fata foarte mult i-am zis dar eu sunt un tip ironic, amuzant si mistocar nu ma crede asta ar fi prima problema si o mare intrebare nu stiu de ce, vreau sa spun ca asi face orice pentru. ea sentimentul nu cred ca ii reciproc.si totusi continui sa o iubesc aveti idee de ce?

Răspuns Câştigător
| krystal02 a răspuns:

De multe ori dragostea nu are explicatii. Ea vine asa pur si simplu, apare din senin. Dar o sa o iau cu inceputul ai spus ca esti un tip amuzant, mistocar, ironic, asta nu trebuie sa afecteze o relatie. Incearca sa vorbesti cu ea fara mistouri, daca o iubesti cum spui sigur poti face asta. Arati ca nu esti chiar asa cum crede ea. In plus multor fete li se par draguti baietii amuzanti. Asa ca asta chiar nu e o problema. Ai spus ca nu crezi ca sentimentul e reciproc. De unde sti? I-ai spus ce simti? Poate si ea tine la tine. Nu ai de unde sa stii. Sau daca nu incearca mai intai sa devi prieten cu ea, sa ii fi aproape sa o sprijini atunci cand are nevoie. Dragostea va veni. Dar oricum succes cu aceasta fata. Sincer chiar cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea. Invit-o la un suc, asa totul va fi mai frumos, faceti o plimbare in parcwinking. Ai incredere in tine.

2 răspunsuri:
| LoveUbutUdontCare a răspuns:

SI are tot dreptul sa nu te creada.
Am patit si eu la fel cu un baiat; dar totusi pana la urma mi-a demonstart cumva ca vorbea serios...nu stiu, fi sincer! Nu fa cu ea, ce faci cu orice alta fata; arata-i ca ea e speciala.
Iar daca e cum cred eu...adica sa faca pe inabordabila, fiindca nu crede in ce-i zici, fi sigur ca o vei mai iubi mult si bine; asta te intarata.
Acorda-i timp, dar n-o lasa de tot!

| jordan_6666 explică:

Sa ma fac inteles...am vorbit cu ea i-am zis ce simt si mai tot timpul schimba subiectu si nu ii chestia sa o scot la suc.in fiecare zi ma intalnesc cu ea si chiar o ajut mai tot timpul
oricum multumesc pentru sfaturi