| Danielyygg a întrebat:

Poate rămâne gravida dacă după ejaculare în prezervativ și l-am scos și l-am. Aruncat și m-am șters bine cu o o haina fină și între timp la vreo 15 sau 20 minute am atins-o pe lângă vagin în exterior... Sunt șanse sa o fi lăsat-o gravida?

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Miruna333 a răspuns:

Ai atins-o in exterior. Deci nu ai facut sex, nu ai ejaculat inauntru. Sansele sunt 0. Poate pare usor procesul, dar nu lasi atat de usor pe cineva gravida.

| doareu237 a răspuns:

Daca te-ai sters bine nu cred ca ai avut vreo sansa sa o lasi gravida pentru ca ai atins doar exteriorul si nu prea avea cum sa intre inauntru.
Tura viitoare spala-te foarte bine pentru a fii sigur

| Danielyygg explică (pentru doareu237):

Am facut la 2 zile după ce ia trecut menstruația și protejat, și mi-e frica de asta... Am dat drumu în prez și l-am scos și mam șters bine pe penis și pe mâini cu ceva fin și uscat pana mi-a rămas mana uscata nefiind udă și mie sa nu rămână gravida ca am atins cu degetele în zona ei intima și a2a partida a fost tot protejat. Nu cred ca sunt șanse sa fi rămas nu? Chiar dacă ma ștergeam sa zicem deloc bine și puneam prezervativ tot era protejat nu?
Deși nu aveam deloc spermă pe mâini asta e faza doar mam șters de siguranță și după vreo 20 min ce m-a atins-o... Și mereu când fac o fac protejat