anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poate ramane insarcinata daca ne jucam dezbracati si am atins vaginul cu penisul? Am impins asa de doua ori dar fara penetrare.Numai stiu daca era ud penisul cu acel lichid insa eu il simteam uscat.
Multi folosesc metoda pull out si nu ramane insarcinata.Apoi prietena mea ar avea sanse sa ramane daca nici nu am ejaculat dar am atins vaginul de doua ori?
Sunt speriata dar si constient a e aproape imposibil sa ramana. Un sfat m-ar ajuta sa ma calmez. Multumesc si nu ma luati cu raspunsuri gen esti copil sau etc.

Răspuns Câştigător
| seth2016 a răspuns:

NoGenderMF, aveti si voi un calendar ca sa stiti cand sa v-o trageti? V-ar ajuta sa ramaneti calmi.

Daca este in perioada fertila, la pull out, ai 5% sanse sa ramana insarcinata daca o scoti la timp si 27% sanse daca nu o scoti la timp.

Lichidul pre-ejaculator poate contine spermatozoizi la unii baieti. Nu ai de unde sa stii decat daca te uiti la microscop. Exista un risc, dar e mic.

2 răspunsuri:
| NoGenderMF a răspuns:

EDIT: A fost si in perioada fertila!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu una nu prea cred ca a ramas insarcinata doar din atat, desi sanse exista. Daca chiar ti-e frica, ati putea sa cautati pastila de a doua zi. ( mi se pare ca exista si de a 5-a zi, in caz ca acest contact sexual a avut loc acum cateva zile). Dar MARE ATENTIE! Aceste pastile pot provoca un "boom" hormonal extrem de periculos, motiv pentru care nu se recomanda utilizarea a mai multe pastile intr-un AN ( si una este destul de periculoasa). Asa ca in viitor sa fiti mai atenti.
Mult succes si o zi lipsita de griji!