Da, se poate. Dar e nevoie de sacrificii si compromisuri din ambele parti.
De regula contrariile se atrag, dar trebuie sa existe incredere, intelegere,. respect reciproc, comunicare si in primul rand dragoste
Mie mi se pare foarte bine
Decat sa va asemanati mult, sa nu stii care esti u si care e el, sa va plictisiti, nemaiavand despre ce sa vorbiti, mai bine sa fiti total diferiti, astfel nu va veti plictisii niciodata si va veti uimii mereu .
\
Se poate sa fie doar dorinta de a face dragoste si nu iubire adevarata. Eu cred ca nu e de durata cand in afara de face dragoste nu sunt alte lucruri care se te lege de cineva. Ca de asta te plictisesti dupa o vreme si e aiurea. Parerea mea ca nu rezista bine. Chiar daca sunt multe lucruri diferite, trebuie sa fie si lucruri care le au in comun. Si eu sunt in multe chestii diferita de sotul meu, dar ambilor ne plac carti cam de acelasi fel, este muzica similara care o ascultam, suntem organizati, stim sa ne tinem de un scop daca ni l-am propus, am avut rezultate f bune la scoala, avem relatii bune cu parintii, etc. So, parerea mea ca daca in afara de sex nu au nimic in comun relatia nu e ok.
Da poate rezista. Daca o gandim logic, acest lucru este un atu...in asa fel va completati. Putin din toate
Da. Eu şi iubitul meu suntem total diferiţi, nu avem aproape nimic în comun Dar ne iubim...mult Şi avem încredere unul în celălalt. Asta e tot ce contează într-o relaţie.
Si eu sunt cam in aceeasi situatie, dar cred ca o asemenea relatie poate evolua. Eu ma inteleg bine cu prietenul meu, cu toate ca nu prea avem nimic in comun, dar ne iubim, ne mai si certam, dar suntem inca impreuna, avem 2 ani si 8 luni...
Da. Iti spun sigur. Dar dragostea trebuie sa existe neaparat. Si respect, intelegere... Oamenii care au prea multe in comun se plictisesc...
Tianna, normal ca se poate!
Intr-o relatie trebuie sa existe trei lucruri importante:
1.Respect
2.Curaj de a spune problemele
3.Sa iti placa sa stai in preajma lui(sa nu i stanjenita)
Da se poate daca e iubire adevarata si nu conteaza alte lucruri in acea relatie.eu cred ca aceste relati sunt de durata deoarece poti afla pe parcursul ei tot mai multe lucruri despe persoane iubita dar in shimb nu vei ajunge niciodata sal cunosti in intregime. DA CUM SE SPUNE IUBIREA INVINGE ORI CE I SE IVESTE IN CALE.Pana cand nu treci prin asa ceva eu cred ca nu ai de unde sa stii.