| GabrielSMG a întrebat:

Poate sa ramana insarcinata de la lichidul seminal? Am bagat mana la mine in pantaloni am simtit ca-s ud si dupa am bagat degetul in ea. Poate sa ramana?

13 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Nu conteaza ca era in cantitate mica sau mare, lichidul seminal contine cei mai multi spermatozoizi, asa ca sansele sunt mari de a ramane insarcinata.

Daca nu au trecut cele 72 de ore, mergeti la un planning familial pentru recomandare de ceea ce trebuie sa faceti. Cu toate ca in aceste ore se ia Escapelle sau Postinor 2. Dupa 3-4 saptamani de la accident se face un test de sarcina, dupa aceste sapt se vede clar sarcina daca e pozitiv sau negativ.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, si lichidul seminal contine spermatozoizi...

| GabrielSMG explică (pentru anonim_4396):

Dar a fost in cantitate mica, eram doar umed pe mana.

| anonim_4396 a răspuns (pentru GabrielSMG):

Nu conteaza cat de mult sau putin aveai pe mana.

| StephanieS a răspuns:

Probabil ai 14-15 ani.
Poate, dar sunt foarte mici sansele. Nu-ti fa griji.

| GabrielSMG explică (pentru StephanieS):

Ea e si virgina.

| StephanieS a răspuns (pentru GabrielSMG):

Stai linistit!winking

| Inaaa2 a răspuns:

Nu a ramas insarcinata de la acel lichid fii pe pace. Lichidul seminal nu contine spermatozoizi.

| GabrielSMG explică (pentru Inaaa2):

Unii zic ca nu contine altii zic ca da, nu stiu ce sa cred...is foarter speriat...

| darrio2007 a răspuns (pentru GabrielSMG):

Contine dar in cantitate foarte mica.Este pentru lubrifierea canalului.Usureaza eliminarea spermei.Sanse mici de a ramane.

| GabrielSMG explică (pentru darrio2007):

Deci pot sa stau linistit ca eu eram aproape uscat pe mana?

| darrio2007 a răspuns (pentru GabrielSMG):

Categoric.

| Inaaa2 a răspuns:

Clar ca poti fi linistit. Nu o singura data am avut relatii fara a ne proteja si n-am ramas insarcinata