| alex495 a întrebat:

Poate suna dubios, dar voi pune intrebarea plastic. Cum se poate transforma atractia unei femei pentru un barbat in iubire? Haideti sa discutam tema asta.
Ce anume o face pe femeie sa inteleaga ca il iubeste de fapt si de drept?

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Atracția este începutul iubirii. Dacă această atracție continuă, se numește și devine iubire.

| alex495 explică (pentru sadrian46):

Si ce anume o face sa devina iubire?

| sadrian46 a răspuns (pentru alex495):

Nevoia de stabilitate a unui cuplu, pentru a crea un cămin, unde poate să crească un copil, iar nu romantisme de al nouălea cer.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Ce anume o face pe femeie sa inteleaga ca il iubeste de fapt si de drept?" - mentalitatea lui, o femeie trebuie învățată cum sa iubească, nu cred că o poate face singura.
Încrederea, cred că o face să îl iubească, femeile în general îți reflecta caracterul, daca tu crezi cu tărie că tipa aia te iubește, atunci o s-o facă, dar trebuie sa fie fara urmă de îndoiala.
La o adică degeaba zici că mă iubește, dar tu crezi că e numai atrasa de tine, in viață asta primești la ce te aștepți nu, ce vrei.

| alex495 explică (pentru anonim_4396):

Si cum o invat atunci? Daca imi arat eu sentimentele ea va simti ca ma are pe tava si se va raci

| anonim_4396 a răspuns (pentru alex495):

Păi dacă crezi că se va răci asa o sa facă. Asta ziceam. Nu toate sunt reci, depinde, eu personal le povestesc despre mine. Poți să fi vulnerabil in alte feluri. Daca e interesata o sa-ti răspundă cald.

| alex495 explică (pentru anonim_4396):

Eu m-am mai expus, dar incerc sa nu o fac foarte des ca sa nu considere ca ma are deja si nu va mai lupta