Buna.Mergi la medicul de familie pentru a afla daca e motiv de ingrijorare sau nu.
Trebuie sa mergi la ginecolog, ai nevoie de un test Papanicolau si un test de hpv ( hpv aproape sigur ai, nu vreau sa te sperii, dar e ffff comun din pacate si nici nu are simptome evidente, partea buna e ca se trateaza)
Legat de alte boli, in absenta simptomatologiei, putem presupune ca nu ai nimic, dar poti face si un test pentru hiv ca sa stai tu linistita, este destul de ieftin ( pana in 100 de lei)
Legat de Papanicolau si Hpv, in functie de clinica aleasa, probabil impreuna vreo 500-600 de lei.
Legat de menstruatia ta, cel mai probabil cauza este una hormonala, recomand sa iti faci o programare la endocrinologie ( se poate cu bilet de trimitere, ca sa nu mai platesti si consultatia, analizele hormonale oricum se platesc, sa te astepti si aici la in jur de 400 de lei)
In mod normal, lucrurile ar trebui sa fie ok, nu trebuie sa te ingrijorezi prea mult dar nici sa amani rezolvarea problemei.
Multa sanatate!
Mulțumesc mult pentru sfat. mă îngrijorează intr adevăr foarte mult sper doar ca totul sa fie in regula. In cazul in care mi-a transmis ceva nu voi ezita sa acționez in instanta
Eu tind sa cred ca nu ai de ce sa iti faci griji. Sanatatea ta e pe primul plan, nu iti bate capul cu instante, este foarte greu de demonstrat asa ceva, aproape imposibil, iti pierzi timpul degeaba. Sper din suflet sa nu fie nimic si sa te linistesti. Iti urez succes
Fa-ti testul HIV ca infectia devine detectabila dupa 1 an si 4 luni timp in care poti raspandi lejer boala.
De unele ca tine nu m-as atinge decat dupa 2 ani.
Nu am cerut părerea ta personala, de ce fel de femei te ai atinge și de ce tip de femei nu te ai atinge. Am cerut un sfat, atâta tot, nu este vina mea că am fost înșelata. Putea fi orice femeie în locul meu. Comentariile de genul nu își au rostul, nu cunoști pe deplin situația. Mulțumesc oricum pentru sfat! Zi frumoasa