| blueal a întrebat:

Poate suna stupid dar uneori nu ma simt bine sa vorbesc deschis in fata prietenului meu, daca inainte ii ziceam tot si el mie si ma simteam usurata sa vorbesc cu el acum treaba sta cu totul altfel si cand ii zic ceva ori o i-a in gluma ori spune ceva de genu"Nasol" sau "Naspa" sau "Asta este".In unele momente nici nu mais unt asa de sigura ca il iubesc dar totusi mereu am senatia ca fara el nu pot? E asta un semn ca sentimentele noaste unul pentru celalalt se sing usor usor sau paranoia imi joaca feste straight face?

2 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Lispa de sinceritate... s-ar putea el să fie cel care numai are sentimente pentru tine. Nu se implică în problemele tale, un răspuns ca acela de nașpa, nasol nu ajută cu nimic. Discută cu el spune-i ce simți. Ce ne-ai spus nouă și vezi cum reacționează.

| fetitzabunasinebuna a răspuns:

Deci. Il iubesti, evident, dar nu ca la inceput. Ceva s-a intamplat intre voi. Poate o mica cearta care te-a marcat. nu stiu ce sa zic. Stai si analizeaza tot ce are el, daca il mai iubesti, daca nu. Lipsa de cominucare distruge increderea si starea de bine. km` ai zis tu. Eu, experta de mine laughing) zic sa il pui la o incercare. O incercare marunta, nesemnificativa pentru el, iar tu sa fi atenta la tot. Esti sigura ca el te iubeste? te`ai gandit ca poate e vina lui? Intai gandeste. apoi trage linie si ia o decizie. bft! :*