Da-mi voie sa iti zic atunci ca nici departe nu e vorba de moda veche, ca daca intr-adevar era asa, iubirea e si fapta, dorul e si lacrimi. Sfatul meu e sa analizezi putin sentimentele acestea in inima ta si sa vezi ce simti cu adevarat...si cauta sa inlaturi nevoia de "a fi indragostit". Concret! Da mi-a placut baiatul, au fost momente frumoase, mi-e dor de momentele frumoase (dar cui nu ii e?!?!) dar: il mai iubesc? de ce ne-am despartit? el ce simte? de ce as investi in aceasta relatie iar? apoi cu siguranta o sa ai o imagine mai clara asupra a ceea ce insemna : iubesc, mi-e dor...si in final - FAC!
(sper sa iti fie de folos)
Sarbatori fericite!
De frica probabil. Daca persoana aia nu te iubeste de ce ai face ``ceva``. De fapt, ceva ce? Risti sa devi prea inistenta, prea stresanta, prea enervanta, stii melodia aia ``vreau sa taci si atat, tot ce faci e prea mult``.
Sau mai exista posibilitatea ca tu sa ii dai lui de inteles ceva ce nu e asa, si sa se faca o incurcatura intre ceea ce simti si ceea ce zici. Oricum tot la nesiguranta se ajungr.Nimic nu rezolva mai bine decat o discutie si apoi timpul e ultimul salvator
Ce e trecut, e trecut. Daca aduci inapoi mortii din cimitir, s-ar putea sa se transforme in zombi cand incerci sa le incalzesti inima
Ai grija.Cu cat ramai mai mult in trecut, cu atat incepi sa vezi in negru viitorul
Da e ironk...inseamna ca deacum cuvintele te iubesc si mi-e dor nici nu mai au rost...pai nu poate fi asa ceva ca daca tii la o persoana nu incerci sa faci ca sa fie totul bine.
Pt ca uneori poate nu mai ai ce sa faci..., nu mai poti sa faci nimic, sau poate nu mai are nici un rost!
Nu e vorba de moda veche, probabil persoana respectiva ti-e atat de apropiata (frate, sora sau prieten) ti-e dor, o iubesti insa ai undeva in inima ta siguranta "ca e bine si asa", e un fel de "comoditate sentimentala".