Se poate daca cei doi au fost friends..pe langa iubiti.adica daca intai au fost apropiati ca amici, au fost impreuna si apoi s-au despartit se poate.pt ca el a realizat ca nu se potrivesc dar fata e o buna amica.si da. poate sa tina la ea in timp ce ii place de alta.eu de exemplu tin la prietena cei mai buna a fostei mele iubite.si pur si simplu mie draga dar nu as vrea sa fiu impreuna cu ea si n-am vrut niciodata.
Sigur ca da, daca baiatul este capabil se poate indragosti si iubi in acelasi timp 1000 de femei.
Da,poate. Asa cum iti iubesti semenii si familia, asa poate avea si el mai multe iubiri in acelasi timp.
Da,poate. El poate iubi o fata chiar daca tine la fosta iubita, poate tine la ea pentru ca au fost impreuna, sau poate chiar ii este draga.
Bineinteles ca poate! Sentimentele pentru o persoana mai ales daca exista de multa vreme nu se pot schimba, iar daca tu ai reusit sa treci de la o relatie, la o iubire amicala, felicitari! Nu multi reusesc.
Nu poti fi sigura depinde de la caz la caz dar in principiu nu cred pentru ca atunci cand tii la o persoana este greu sa o inlocuiesti chiar daca vrei insa depinde de temperamentul baiatului depinde de durata de afectivitate pe care o are pentru cei din jur pentru ca poate sa difere de la caz la caz oamenii au durata de afectivitate diferita la fel si intensitatea afectelor poate fi diferita.
Poate sa tina inca la fosta iubita sau ce simte pentru actuala sa fie doar o minciuna.
Anna04 întreabă: