Se poate, daca tipul e ok cu asta. Cel mai clar exemplu e iubitul meu, care e straight, eu sunt bi. I-am zis de la inceput ca ma atrag si femeile si a inteles asta. Dupa cum am avut si relatii cu barbati carora nu le-a picat bine vestea asta. Dar depinde. Daca el o intelege si accepta cu tot cu latura asta, pot avea un cuplu foarte deschis si echilibrat.
Mai nu zic ca nu se poate. dar e posibil sa inceapa sa se simta prost. adica sa aiba ceva de genu` [asta e cu mine sau cu aia?:O] cred...nu zic ca ar trebui sa fie neaparat asa. parerea mea... adica cum ar fi sa iasa cu ea in oras si ea sa se uithe dupa...alta dupa altu' nu e frumos dar suna mai acceptabil.
Tocmai ce am fost cu Andrei si cu prietena lui la o bere. Sunt amandoi ok, chiar faceau glume: l-a surprins uitandu-se pe lung dupa una si a inceput si ea a inceput sa comenteze ca ii place mai mult de alta
Poate o fac si in 3... n-ar fi rau, nu? Pe mine ma lasa rece astia hetero, care cred ca nu stiu sa fac sex cum trebuie nici cu unii, nici cu altii, de-ai tot plimba ursul de colo -colo