| cristiyana a întrebat:

Poate ziceti ca sunt nebuna dar chiar asa am facut...am suferit mult pentru un baiat si credeti-ma ca m-am rugat la D-zeu ca el sa ma iubeasca iar mie sa nu-mi mai pese.eu ink sunt cu el dar asa e, nu prea mai imi pasa, iar el e un dulcik dar pur si simplu nu stiu, nu mai simt la fel dar daca il vad cu alta mor de gelozie.nu ma inteleg nici eu.acum imi doresc sa mai simt acea iubire sincera pentru el credeti ca va reveni dragostea aceea daca el se comporta exemplar.help me.

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, roga-te lui D-zeu sa il iubesti ca inainte, sa existe o iubire reciprocahee hee...acum,pe bune, inimii nu ii poti porunci si dragostea ori e, ori nu e! Nu prea poti face cine stie ce iesit din comun ca sa il iubesti iar, totusi cred ca il iubesti, din moment ce cand il vezi cu alta mori de gelozie, sigur il iubesti, poate nu ca inainte sau nu la fel de intens, dar iubirea exista.Cam asa se intampla de multe ori, cand unu iubeste, celalalt e mai indiferent si invers, mereu se intoarce roata.Incearca sa te aproprii mai mult de el, sa petreceti cat mai mult timp impreuna facand lucruri interesante, fi tandra cu el, ai sa vezi ca sentimentele vor reveni la normal, poate esti mai confuza acum.

7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Cum să te ajutăm? E simplu, mută-te în munţi căci momentan în mod cert nici tu şi nici alexa nu meritaţi nici măcar să staţi în acelaşi bloc cu un bărbat care greşeşte să vă placă.
Stai o vreme singură şi pune-ţi bine ordine în sentimente.
Oricum, mai devreme sau mai târziu se va prinde şi prietenul tău şi te va părăsi. Ceea ce nu va fi aşa de rău. Dar, ştii ce va face după aia? Va deveni un misogin cu mentalitatea că "toate-s la fel - le dai un deget, îţi iau toată mâna şi pe urmă îşi bat joc de tine. Dar ce, eu-s mai prost?" şi apoi îşi va bate joc de altele şi, cine ştie, poate pe unele chiar le va răni şi, sincer, nu-i va părea rău pentru că nimănui nu i-a părut rău când el a fost rănit.
Fetele ca tine şi ca alexa şi ca multe altele la fel, au dus "buhul" de "naşpa" despre femei şi, în plus, faptul că vă place să vă victimizaţi la maximum, în vreme ce nimănui nu prea pare să-i pese de cum se simte ăla, o să ducă doar la o creştere şi mai abruptă a misoginismului.
Sincer, la cum te comporţi, îţi doresc să-şi bată joc de tine, să te părăsească şi apoi să te îndrăgosteşti nebuneşte de următorul şi lui să nu-i pese şi să vezi atunci cum e!
Când un bărbat procedează aşa este un porc care-şi bate joc de fete, dar când voi procedaţi aşa, sunteţi lăudate dar de fapt nu sunteţi altceva decât nişte nenorocite fără sentimente!
Salut!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu te mai juca cu sentimentele lui.

Multumeste-i lui Dumnezeu ca te iubeste si fi fericita!

| vlaaddd a răspuns:

De-alungul timpului ai invatat sa arzi gazu' si acum nu mai vrei sa schimbi macazu'...

| DanielJackson a răspuns:

Deci cred ca kongeriket a spus pe fata ce trebuia spus, si constat ca are dreptate. deci daca baiatul ala e un dulce,, se comporta exemplar?"pai din ce ai zis tu aici, ele se cam comporta exemplar, totus, te-ai gandit o clipa ca si tu ar trebui sa faci la fel? zici ca nici tu nu sti ce vrei, deci il tot chinui pe baiatu asta care el te iubeste. nu e prea frumos din partea ta, nu? eu te sfatuiesc sa-ti pui ordine in cap, sau sa o lasi balta in ale iubirii, ca daca o tii tot asa, o sa te autodistrugi, si o sa-i chinui si pe cei din jur, care tin la tine. vrei ca kongeriket sa aiba dreptate cu ce zicea in ultima fraza?

| alexa_4370 a răspuns:

Stiu ce simti. genul asta de fata sunt si eu. imi place foarte foarte mult de un baiat iar dupa ce aflu ca ma place. sau ca-mi cere prietenia incepe sa nu-mi mai pese.este naspa asa stiu. eu cred ca trebuie sa. i spui si lui, poate are o solutie. eu n-am avut tupeul sa. i spun.
vreau fundita :*

| Mihai300_6475 a răspuns:

Pai...esti geloasa ca asa ne sta in fire, ca suntem rai si daca nu suntem noi fericiti sa nu fie nimeni...
cat despre problema ta... Dumnezeu are cai ascunse, nu intotdeauna ne asculta, si cand ne asculta e mai mult decat dornic. poate ca. daca iti doresti dragostea lui apreciaza-l pentru ce e.incercati sa o luati de la inceput.tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceiasi poveste o am si eustraight face...credeam ca sunt singura...