| Piticuuu a întrebat:

Poi...As cam vrea sa ma sfatuiti... Exista un baiat care ma place. E cu un an mai mic decat mine, e super de treaba sincer dar nu prea, nu prea, nu ca nu-mi place deloc, nu prea imi place si el vrea sa fie cu mine chiar daca l-am refuzat deja de doua ori Dar faza e ca eu daca as fi cu el prietenele mele care sunt ceva de genu "cum? esti cu ala?" ar incepe imediat si eu tin cont de parerile prietenilor ca doar ies in lume cu daca as fi cu elstraight face deci sa tin cont sau nu de prieteni? Dau funda :X

Răspuns Câştigător
| sgatlantis a răspuns:

Hey^^
sti cum se zice "Dragostea nu are varsta" ce mai conteaza cati ani are?
Sunt si eu in aceeasi situatie ca tine ii place un baiat de mine dar prietenele imi tot zic "cum? esti cu ala?" sincer tu simti ceva pentru. el? daca da ce mai conteaza parerea prietenelor/prietenilor/colegilor ei trebuie sa accepte daca vrei sa fii cu un baiat sau nu sunt sentimetele tale ce se bag ele in ce simti uhworried.

1 răspuns:
| ionika17 a răspuns:

Nu cred ca faci bine, daca te simti ca il placi si te simti fericita alaturi de el, nu stiu care ar fi motivu.Pe tine te intereseaza mai mult ce spune lumea decat ce simti tu?! eu spun sa te mai gandestihappy