... un test poate fi facut de la 7 zile dupa nu dupa 18 si nu stiu cate zile... lol
... apropo... cati ani ai?
nu ai mentionat?
...acelasi raspuns ca mioara si iulia
Riscul e mic, 10-15%. Fa un test de sarcina cam la 18-21 de zile de la acel contact sexual si vei afla sigur. Si du-te la ginecolog daca iti mai intarzie, fiindca nu e in regula.
Pai dac ti-e frica de ce nu ai mers a doua zi la un cabinet de planning familial si sa fi luat pastila de a 2-a zi? Daca esti, NU cumva sa faci avort! Risti sa nu mai poti avea, mai tarziu, plus ca se stie, primul copil trebuie lasat!
Nu cred, dar un test de sarcina e util. Vad ca nici nu stii sa scrii dar ...nici la altele nu te pricepi...asa ca mai bine...
Se nasc si copii in urma unor pene de cauciuc. Poti face reclamatie la protectia consumatorului.
E mica probabilitatea.
Dar am si eu o intrebare: inainte de a face sex, de ce n-ai invatat cand si cum poti ramane insarcinata?
Poi poti ramane daca s-a terminat cu ea in tine... dar sarcina se vede dupa o luna,, eu asa stiu, fa-ti un test
Nu cred, pentru ca perioada cea mai fertila este cam pe la jumatatea lunii, cam 6-9 zile. primele 4-9 zile si ultimele 3-5 zile e liber fara probleme, cu conditia sa-ti mearga bine ceasul si mai ales regulat!
Acelasi raspuns ca si mioara. PUNETI INTREBARI FOARTE STUPIDE.ma tot intreb cati ani aveti. i-ati domnule un test de sarcina ca nu costa mult 10 lei si se afla la orice farmacie si afla raspunsul
s-ar putea sa nu fii pentru ca inainte cu o saptamana sa iti vina poate sa isi dea drumu in tine pentru ca nuse intampla nimic nu cred ca esti 80%