| Risa a întrebat:

Poi in ultimul timp am fost mai indiferenta cu uby mea adica cand imi spunea te iubesc te pup deja parca muream cand auzeam eram satula de aceste cuvinte pan azi cand un prieten mi-a spus ca era suparat si nu stia dc.si dupa l-am sunat si mi-a spus ca"pai m-am saturat de tot" eu"cum adica ce sa int?" el:pur si simplu m-am saturat" eu"si de mine?"el"da" zicand cu o voce serioasa si apoi razan si i-am inchis telefonul in nas si nu stiu ce sa fac stau si plangsi ma gandesc la el dar nu stiu ce sa fac...
Ma scuzati daca am greseli dar am scris si repede si cu lacrimi in ochi.Va rog aia care nu aveti nimic bun de spus tinetiva parerile pentru voi, Va multumec

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

E bine ca ai realizat,prin asta,cat de mult il iubesti,de fapt.
Acum,nu mai plange si nu te teme de nimic. Ceva l-a suparat foarte tare si nu cred ca are legatura cu tine.Dar, are un moment prost, simte nevoia sa fie singur.Lasa-i spatiu si da-i timp.
Va realiza singur ca a exagerat si a si gresit vorbindu-ti asa,si ii va parea rau si lui.
Nu-ti fa ganduri negre si ai rabdare, o sa treaca.
Hai, fruntea sus!

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca e vorba de prietenul tau atunci el a facut putin misto de tine dar si tu esti cam data peste cap ca vroiai sa scapi de el si acum plangi descurcate ca poti.

| stuff144 a răspuns:

Cred ca e greu. nu mai plange. incearca te rog sa vorbest cu el fata in fata nu la telefon si incearca sa afli ce l-a determinat sa spuna acele cuvinte. lamureste-l ca orice s-ar fi intamplat puteti trece peste ele daca va iubiti. poate are si el o stare mai proasta si trebuie sa il intelegi. va aveti unul pe altul, nu va dati batuti asa usor. succes si te rog nu mai plange

| printsesha4geo a răspuns:

Nustu eu zic sa nu mai plangi.calmeaza te nu te mai consuma aiurea.nu are rost sa plangi pentru nimeni.asa du-te la el si lamuriti chestia.